На сайте с 20.10.2007 Репутация: 207
Сообщений 543 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized
24 дек 2019 в 20:29
Всім привіт) Ось вирішив прикупити дану раму Ссылка Цікавить стан різьб і особливо в кареточному вузлі. Автор продає з шатунами і кареткою так як і купляв. Зняти він немає можливості бо каже що немає ключів Я дав задатка 300 грн і сказав що коли рама сюди приїде то на місці роскручу і подивлюсь. А гарантії автор дати неможе що там все ок і це мене насторожило трохи.
Але не хотілосьби оце все розбирати на складі, тому хотівби когось з форума попросити. Може хтось має можливість і 20 хв часу, піскочити зняти каретку та все перевірити? з мене піца
На сайте с 20.10.2007 Репутация: 207
Сообщений 543 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized
24 дек 2019 в 22:08
Я почитавши теми зрозумів шо якшо на пошті не відкрутиться каретка то можна відсилати назад))
Аморт власник сказав шо Хорс перебирав. Жду відповіді в ЛС від Хорса))
На сайте с 13.07.2011 Репутация: 134
Сообщений 390 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Mongoose
25 дек 2019 в 02:55
Kantral писал(а):
привіт,на почті не дозволяють нічого крутити.Вмішуватсь в конструкцію.В декількох відділеннях в мене було таке.Лише через наглість і декілька слів просто далі крутив.Відкрутити з голої рами складніше якщо що
Если ты боишься упасть — ты упадёшь, потому что боишься.
На сайте с 13.07.2011 Репутация: 134
Сообщений 390 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Mongoose
25 дек 2019 в 03:16
відкрутити 2 болти щоб здьорнути ноги це одне,а ключами зйомниками відкручувати шатуни потім каретку)Якщо воно нормально буде крутитись навіть це вже добре.Якщо ні і може просто бути перетянуто і в такому місці як почта не дуже нормально крутити.Може як було у знайомого криво вкрутили як попало і далі поїхав)
Если ты боишься упасть — ты упадёшь, потому что боишься.
На сайте с 06.10.2017 Репутация: 20
Сообщений 98 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Enduro Байк: custom HT AMX 150
25 дек 2019 в 13:21
Йа купляв нещодавно раму з вкрученою кареткою, так от щоб зняти її я дома тужився шо капець, була дуже перетянута, хоча різби в ідеалі. Навряд чи я на пошті зміг би все швидко зробити. Хай все ж продавець покаже шо все там нормально
На сайте с 10.10.2012 Репутация: 14
Сообщений 30 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Commencal furious
26 дек 2019 в 15:43
В Мукачево не менше хороших продавців ніж в інших невеликих містах. 99% кидалова і херових запчастин в ідеальному стані було продано від дітей дітям, бо одні не знають що таке т.о. а другі забираючи нормально не провірять, що і було доведено в темах про мукачево симими ТС.