На сайте с 05.03.2015 Репутация: 20
Сообщений 21 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Downhill
4 авг 2019 в 18:47
Black Soil
Film by Ukraine Gravity. Лише декілька років тому ,це здавалося лише мрією, проте зараз ми раді презентувати Вам наш перший трейлер фільму «Black soil» by Ukraine Gravity. Це Фільм про захоплення яке переросло в стиль життя . Відчуйте на смак те чим ми живемо , те чим живе Ukraine Gravity . #blacksoilfilm.
Ідея зняти повнометражний фільм зародилась в наших головах дуже давно , хоча спочатку вона жила в наших серцях .
Протягом двох років наша команда працює над першим професійним, повнометражним, українським ,велосипедним фільмом , проект надзвичайно важливий для сфери української велоіндустрії . Фільм не лише популяризує велоспорт , але й активний відпочинок та туризм .
Також темою фільму є становлення України як країни нового формату на міжнародній арені туризму та відпочинку .
Сюжетна лінія розгортається в 4 різних локаціях ( Словенія Kranjska Gora , Австрія Semmering , Буковель та Украніські Карпати . ) Та розділена на 4 окремих частини з персонажами та особливостями місцевості . У кожному регіоні ми розповідаємо про людей які відіграють значну роль для велосипедного світу даної країни , про людей у яких це більше ніж робота у яких це життя .Та паралельно ми розкажемо вам про нас- Ukraine Gravity .
Метою фільму є розвиток велосипедної сфери України та популяризація його серед українського населення як спортивного так і не спортивного . Інформаційний меседж до людей , що велосипед і гори дуже хороше поєднання.Фільм не є комерційним та спрямований на зміни у даній сфері .
Історія. Раніше більша частина команди займалась професійно велоспортом і ми відвідували кубки та чемпіонати України , Європи та світу . Дуже важко було на міжнародному рівні складати конкуренцію в зв’язку з безліччю факторів . І тоді ми зрозуміли що воюємо з вітряками і спрямували всі наші сили в той ж напрямок, але під іншим кутом і хочемо щоб надалі спортсменам було простіше досягати своїх цілей .
Якщо у Вас є бажання допомогти з поширенням та загалом стороною маркетингу пишіть на нашу пошту [email protected]
5 авг 2019 в 22:11
Bloodar писал(а): 3:00 это вы по чувакам что трейлы ломают стреляете?
Art034 писал(а): Было бы круто организовать совмесный просмотр
В Києві плануємо в жовтні зробити премєру .
org100h писал(а): А де це так трейл будували на відео?
Буковель .
flufster писал(а): Коли реліз, і у якому форматі?
Плануємо зробити премєри у великих містах . ( Київ , Львів, І-Ф , Одеса , якщо зможемо - зробимо більше ) Хочемо провести їх безкоштовними та на рівні на даному етапі якраз на цим працюємо.
Andre писал(а): На 1:11 гвіздок забиває наче дівку по с*аці гладить )
На сайте с 05.04.2015 Репутация: 20
Сообщений 169 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Nukeproof Mega
7 авг 2019 в 08:53
Yue писал(а): Кто они такие и откуда взялимсь?
Та такі самі пацани як ми, тільки підняли свої дупи з диванів. Нічого особливого, побудували пару трас в Буковелі та наче в Словакії. Вчать інших катати. Та й самі катають нормально. Сам бачив, честно!
На сайте с 25.10.2005 Репутация: 390
Сообщений 1613 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Elements Titanium+Fox 831 & Scutum+66RC2X
8 авг 2019 в 09:30
Stalex писал(а): Хочемо провести їх безкоштовними та на рівні на даному етапі якраз на цим працюємо.
Багато не потягнете, я б із задоволенням оплатив вхід в розмірі 50-100 грн і без жодних проблем. Кожна праця має бути оплачена (с)
На сайте с 02.11.2017 Репутация: 3
Сообщений 12 Пол: Мужской(37)
Стиль: Trial Байк: Specialized
9 авг 2019 в 16:27
Возможно, было бы правильным указать хоть частично спонсоров, тот же Specialized, к примеру... Насколько я знаю, вы получаете довольно много стаффа напрямую от них?
12 авг 2019 в 19:08
pilotnasa писал(а): я прям за бабки денежные готов купить, лиш бы вам помочь двигать тему. атвичаю
Romaniuk писал(а): Багато не потягнете, я б із задоволенням оплатив вхід в розмірі 50-100 грн і без жодних проблем. Кожна праця має бути оплачена (с)
Нам було б так набагато простіше . Але переймаємось що достатньої кількості людей не прийде тоді .
ZKZ писал(а): Возможно, было бы правильным указать хоть частично спонсоров, тот же Specialized, к примеру... Насколько я знаю, вы получаете довольно много стаффа напрямую от них?
Інформація по спонсорам буде згодом .
В даний момент ми над цим працюємо . А все що ви бачите це за власний кошт.
Ми співпрацюємо з компанією soil searching це майже Specialized .