На сайте с 14.08.2012 Репутация: 186
Сообщений 1380 Пол: Мужской(53)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: да. є.
19 июл 2019 в 17:53
Ну накінець то пятниця. і так. дуже давно вже мучає організм бажання запілять свій власний захист. таяк все шо є готовим - все не слава богу. із проблем тільки одна. підкладка-демпфер. із чого робить. і от беру помоц клюбу. в кого які ідеї?
килимки туристичні - не пропонувать. спінєний поліетилен не то. жмакав якісь новомодні військові ... там наче схоже, але пальцями раз зжав, відпустив - лишилась вмятина. (матерял не розжався) натівські каремати не жмакав. всі знають яка в захисті підкладка на жмак-жмак. питання - де, з чого шось зхоже взять. ну, попрошу намікать. умови намікать тільки розумні думки - не ставлю. дурниць я сам не робитиму. ну подумать можу. поккашо я пас. хто може - хай шось придумає.
Те кто в мото теме покупают такие подкладки и вставляют в спец. карманы на одежде. Сорри, это конечно не дешево, но в идеале это то что нужно. В вело индустрии обычно так же экипу делают, просто закупают данные материалы ударо гасящие и вставляют в свою одежду.
На сайте с 14.08.2012 Репутация: 186
Сообщений 1380 Пол: Мужской(53)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: да. є.
21 июл 2019 в 16:49
я чув шо вони сучками порюцця льйохко. я хочу пластик на стандартній піні. тільки зєднувать не по центру а по боках (як шарнірні) тільки без металу. бо шарнірні раму пиляють.