На сайте с 29.09.2014 Репутация: 18
Сообщений 348 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Mondraker Dune
25 июн 2019 в 10:54
Добрий день, мож хтось катався там, потрібен ваш досвід.
Підніматися на Піп Іван через Шибене, оз. Марічейку, а далі спускати як краще? По хребту через Дземброню - Менчул. Чи поверати на вухатий камінь? В пріоритеті само собою хороші спуски і краєвиди.
На сайте с 05.04.2015 Репутация: 20
Сообщений 169 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Nukeproof Mega
25 июн 2019 в 14:04
На Піп Іван через Марічейку є грунтова дорога до самого верху. З Піп Івана до Дземброні, можливо (бо я там не ходив), ти спустишся через Смотрич. Бо через Вухатий Камінь тільки пішки. Там складний спуск до лісу і стежка через ліс у великих каменюках. Скрін: https://prnt.sc/o6drmf (червоний - пішки).
25 июн 2019 в 17:16
org100h писал(а): Схоже що так і зробимо
Розкажи потім як покатали. Може і я туди зганяю. Наразі в планах по Свидовецькому хребту до витоку Чорної Тиси і там у Ясіня (ходив цей маршрут пішки).
2 июл 2019 в 14:17
molfar писал(а): вже краще через Вухатий ніж
на минулих вихідних ходив там. я впевнений на 200%, що ніхто з форумчан там не проїде. хабі що пішки. нє, ну можна комбінувати звісно, але кайфу не буде. от з Говерли вже думаю спуститис. якраз виглядав там траекторію і цілком нормально можна зїхати)
На сайте с 27.04.2012 Репутация: 24
Сообщений 46 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized Enduro Expert + RockShox_Lyrik RC
3 июл 2019 в 10:53
Kenny_84 писал(а): на минулих вихідних ходив там. я впевнений на 200%, що ніхто з форумчан там не проїде. хабі що пішки. нє, ну можна комбінувати звісно, але кайфу не буде.
Проїжджали. Весь трейл проїздний, окрім невеликої частини хащів з альпійки на Вухатому Камені, все решта їдеться. Так, трейл дуже складний і вимагає мати високий скілл, тож це точно не для всіх. А відрізок у тому лісі самий кайфовий, на цих каменях ловиш нереальний флоу!
Смотрич не їхати ні в якому разі, там більш різкий кут нахилу і все в альпійці - там і пішки йти складно, не кажучи вже про те, щоб нести ровер
Kenny_84 писал(а): от з Говерли вже думаю спуститис. якраз виглядав там траекторію і цілком нормально можна зїхати)
Крутий трейл з Говерли на Козьменщик, багато хто його катає
molfar писал(а): Та не) з Петроса у Ясиню спускати, не на перемичку у сторону Говерли)
Петрос-Ясіня - крутий трейл, його регулярно прочищають пацани з TrailMotion
3 июл 2019 в 11:39
Andrew_Nenko писал(а): Проїжджали
А як ви спустились з самого Вухатого Камня? Там є такі ділянки де треба мати скіл Денні Макаскілла, або пішки...
Andrew_Nenko писал(а): відрізок у тому лісі
Схожий відрізок з полонини Хом"яків вздовж річки Богдан. Там їдеш і по річці і потім перетинаєш її декілька разів і каменюк вистачає. Я там більше кайфу отримав ніж від байкпарку Буковеля :)
На сайте с 27.04.2012 Репутация: 24
Сообщений 46 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized Enduro Expert + RockShox_Lyrik RC
3 июл 2019 в 13:25
Kenny_84 писал(а): А як ви спустились з самого Вухатого Камня? Там є такі ділянки де треба мати скіл Денні Макаскілла, або пішки...
Окрім зарослів жерепу все проїжджається, насправді не гірше за спуск з Говерли. Так, складно, але можна їхати, якщо обрати траекторію. Нам вдалося. Але зізнаюся чесно, я пару раз зупинявся на цьому відрізку щоб передихнути і обрати траекторію. Колєга проїхав без зупинок) Саму вершину Вухатого траверсували (по пішохідній стежці). Ну і далі по маршруту. До речі, хочемо перевірити стежку від поляни в кінці цього лісу трохи вище полонини смотрич (вона є на картах) - по сінглтреку їхати цікавіше, ніж по викату з полонини
Kenny_84 писал(а): Схожий відрізок з полонини Хом"яків вздовж річки Богдан. Там їдеш і по річці і потім перетинаєш її декілька разів і каменюк вистачає. Я там більше кайфу отримав ніж від байкпарку Буковеля :)
Ми цей маршрут використовували лиш для підйому, бо він має 3км довжини проти 6км інших трейлів. Катають з Хом'яка як правило два класичні маршрути: на Татарів з викатом до каси та на Микуличин до шлагбауму. Є ще третій через поляну із викатом біля водоспаду - не катав, але трек цікавий і проїздний.
На сайте с 29.09.2014 Репутация: 18
Сообщений 348 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Mondraker Dune
4 июл 2019 в 23:34
Петрос-Ясіня - крутий трейл, його регулярно прочищають пацани з TrailMotion
От по цій стежці я б проїхався, дякую за наводку.
Стартували з села Красник, потім до кпп в Шибине, далі ще кілометер з гаком і підйом, 90% шляху байк пхається, або на плечах. На половині вже звикаєш і обганяєш звичайних волоцюжок з рюкзаками. В районі озера Марічейка стає пологіше, там і вище є струмки де можна поповнити запаси води.
Хотілось звичайно більше скелястих трейлів, а не доріг в коліях, но і так непогано. (Була ідея ризикнути, спустити з менчула до дземброні стежкою яка через полонину йде, більшість вирішила їхати тієюж дорогою вниз)