На сайте с 20.10.2007 Репутация: 207
Сообщений 543 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized
7 июл 2018 в 21:02
Приблизно 7 років назад я закінчив катити на велосипеді. Памятаю той час, коли ломка була як від наркотиків якщо не катав За весь цей період в житті було багато моментів як позитивних так і негативних. Але завжди проскакувала ідея зібрати чи придбати щось під дупу. Та все до того ніяк недоходило. І тут мені вже практично 27. Доросле життя, дорослі проблеми і тд І тут хожу я по Епіцентрі і бачу велосипеди. Підійшов, подивився..і зрозумів що практично все призабув після того як мені сподобався китайський велосипед та я його чуть не придбав І ось я загорівся думкою про велосипед. Почав передивлятись дісордери щоб зрозуміти чи аукнеться десь там
В результаті я зрозумів що мені потрібно канрійник. Почав моніторити ринок і попало око на украінський Winner Epic. Знав з старого досвід що га*но, але передивившись відгуки та обзори зрозумів що доволі не поганий. Але ціна практично 500$ мене шокувала. Почав моніторити що можна придбати на ринку б/у велосипедів. Зрозумів що одне ла*но. Почав знову передивлятись x-bikers..також нічого незнайшов підходящого. І тут в мене проскальзує думка що мабуть так і треба..видно не моє і не треба воно мені. Особливо в той період коли в краіні криза і бізнес уже не тот Але всетаки час від часу заходив та продивлявся оголошення. Все впиралось в мій ріст щей..195 см. На стрітові горбитись не хочеться бо і так спину та шию лікую від того. І нехотілось давати великі гроші за байк. І тут наткнувся я на одну цікаву обяву. Продавав його власник за 4** зелених. Поторгувався до **. Думав брати, але в останній момент думаю нашо воно мені. Плюнув знов І тут за пару днів смс на вайбер від власника, що йому потрібно срочно гроші і він готовий ще скинути. Питаю скільки? **..нее думаю. Я йому запропонував суму за яку я готовий його забрати. Він трошки звичайно охр*нів але сказав що подумає . В результаті вечором я отримав згоду. Не розуміючи треба воно мені чи ні і передивлюючись ремпейдж я готуюсь в дорогу. З думкою "якщо що то продам")) Зранку заправляю авто і лечу до Львова! Пробки, сигнали, брущатка..як я це не люблю І ось він вже у мене. Зустрічайте ! Мій новий велосипед: Рама: Leader Fox Dragstar 2009 Вилка: Marzocchi Dj Urban 150 італьяшка Руль: FireEye Fire Bar Винос: Longus Рульова: Cane Creek Гріпси: Velo Переднє колесо: Масн 1, Новатек 20 ось, шпиці ДТ, Джеакс Лобо Локо. Заднє колесо: Імперіал, втулка Sram, Максис миньйон 2,7. Педалі: Monster Bike Каретка: Bike Pozitive Цеп: KMC Натягувач: Dabomb Тормоза: Shimano SLX Сідло: тверде
На сайте с 05.02.2016 Репутация: 80
Сообщений 145 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Mongoose Fireball + RS Lyrik
10 июл 2018 в 16:11
Pasaliskiy писал(а): чем тебе fireeye fire bar не угодил
roland писал(а): cтарое тяжелое гнущееся
Тут он прав. У самого такой руль был так от уборки жесткой погнулся неплохо так да и вес был не мал. Но катали на чем могли, а точнее на что денег хватало