На сайте с 13.02.2014 Репутация: 235
Сообщений 1995 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: оговау
18 июн 2018 в 21:07
drop_hunter, насправді я теж так думав, але тут залежить від того як катали і як обслуговували, вірогідність найти будь які старі деталі в класному стані - завжди дуже мала, але якщо постаратись то шанси є (правда не завжди з першого разу))
На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
18 июн 2018 в 21:32
А шивєри, там взагалі таке покриття офігєнне, я сумніваюсь що з сучасних вилок хоч одна може такою довговічністю похвалитися. Да і якість. Скільки вилок сучасніших з посвітлівшим покриттям, зі смугами від башингів та іншими дефектами. Це ж лотарея не менша ніж з вилками вживаними. І повезе лише тим хто купував вилку у офіціалів з гарантією. Проте бюджет тут значно більший потрібен, ніж він був у мене.
На сайте с 27.10.2014 Репутация: 94
Сообщений 1191 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Yt tues 2.0
18 июн 2018 в 22:11
Тут как бы не о выборе вилок разговор
Но раз зашла тема, то при должном уходе эти вилки переживут всякое говно аля боксёры и лисы 40. У меня сейчас на переборке эти вилки и знаю о чем говорю
Реально найти даже 6 года марзоччи в отличном состоянии
На сайте с 15.04.2015 Репутация: 9
Сообщений 173 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Banshee Legend MK3
19 июн 2018 в 07:53
по поводу покрытия ног, новый боксер с чёрными ногами уходит за 2 года даже с частым ТО и заменой масла в штанах. Кашима в новых фоксах тоже не вызывает доверия в плане долговечности. Я сейчас пересел на БОС-и это другой уровень качества и исполнения) извините за оффтоп
На сайте с 16.07.2017 Репутация: 72
Сообщений 200 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: NS majesty
19 июн 2018 в 11:10
Бан це вагомий аргумент впливу на чувака якому дорога репутація.
Тільки очима твоїми будеш дивитися і помсту над беззаконними бачити.
Бо ти сказав : Господь - надія моя, і Всевишнього ти обрав за оборонця собі. ( Пс.90)
На сайте с 28.02.2016 Репутация: 6
Сообщений 47 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Шершень
19 июн 2018 в 20:21
Пардон за *невтему* Сам катаю на 66 2006. Я не вважаю старі мурзи шлаком єслішо. Так покриття посвітліло, так картридж стерся до відмови працювати, (мене теж так кидонули- типу залите масло 5в тому швижкий відскок, а виявилось картрижджу ..опа) розчарувався і думав продати далі, а потім взяв себе в руки, замовив деталі, все перебрав.... І їжджу вже 2 роки на ній, і продавати не збираюсь. При цьому резинки стоять рідні 2006
На сайте с 15.03.2011 Репутация: 104
Сообщений 6 Пол: Мужской(47)
Стиль: MTB:Downhill
22 июн 2018 в 22:57
За продавца ручаюсь что он сейчас находится за границей и не может отвечать на этот галимый базар когда ты ее покупал Ты у него выклянчивал цену и он тебе сбросил а вилка снята с рабочего Велла он вернется Через 2 месяца тогда и выясните отношения но я бы на его месте Послал бы тебя подальше а кто его знает он бы тебе сказал что он пацан нормальный
22 июн 2018 в 23:13
PetyaMPS писал(а): и не может отвечать
насправді по телефону ми поговорили і я його думку почув і виклав тут. Більше додати тут нічого, ситуація описана, адміністрацією зроблено рішення.
PetyaMPS писал(а): Ты у него выклянчивал цену
просив, молив, що ще? Не зкинув би- не купив би, це було в його інтересах. За 5 к був варіант повністю цілих 66 рц 05, взяв його вісімки тільки через ПМ кріплення гальма замість ІС, просто хотів сучасніше. Майже 9 місяців в барахолці вона висіла і не дуже то й поспішали її брати.
PetyaMPS писал(а): вилка снята с рабочего Велла
ну взагалі то на демо стояв уже боксер, а на норці 66, 888 по опису вже тривалий час не їздили. Хоча враховуючи цю нову інформацію бачу що тут мені значить недоговорили. А те що вилка при розбиранні виплюнула масло на стелю (натягала повітря через сальники) підтверджує що доглядалася вона так собі.
PetyaMPS писал(а): но я бы на его месте Послал бы тебя подальше
ну він типу так і зробив, його забанили. Бу би ти на його місці то був би там же.
22 июн 2018 в 23:25
PetyaMPS, я в першу чергу опирався на домовленість про можливість повернення або розрулення ситуації іншими методами. Я не поспішав повертати, цікавили мене в першу чергу штани (вони то цілі, що радує). Проте відповідь мене мало порадувала. Я зрозумів би накрайняк щось типу "вибач, косяк мій, але зкинути більше не можу і т.д.". Тобто банальне визнання провини. Хоча переважно в таких випадках я потребую компенсацію якусь. Але невизнання провини, спроба виставити мене якимось ідіотом, що не розуміє в велосипедах нічого і оце уперте "воно робоче" я замовчувати не збираюся. Тема це як громадське обговорення ну і пропоную прочитати всі повідомлення. Я не бачу ні одного схвального відгуку про продавця, крім вашого. Я розумію що він товариш, можливо вживу хороша людина, але ситуація така що як продавця рекомендувати я не можу нікому його. Покривати я це все не збираюсь.
На сайте с 15.03.2011 Репутация: 104
Сообщений 6 Пол: Мужской(47)
Стиль: MTB:Downhill
22 июн 2018 в 23:30
Ещё раз повторюсь за Вована ручаюсь и могу потянуть ответ время и день когда мне быть в Житомире мы люди порядочные человек правда не может отвечать на звонки если тебе хочется раздуть это публично при встрече всё решим