На сайте с 14.08.2012 Репутация: 186
Сообщений 1380 Пол: Мужской(53)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: да. є.
18 июн 2018 в 23:45
ну нехай так з новими/не новими повністю живими вєлами. ну от карбонієвий санта за дохуліард бабла. в нього, скажем не знята фаска карєточного стакана, зовнішні чашки не прижимаюцця, шатуни стоять матом ... або рульовий стакан розвьорткой не пройшли, рульова по уставу не стає а та шо стає - люфтить, або з лінками шось схоже.
і? і шо далі? мені самому шось зпілювать, під точувать як при комунізмі? тоді гудбай гарантія. я шо, поц? звертаюсь по гарантії. раму мінєють, і куди її далі? назад в америку виробнику повезуть? шоб на заводі торцонуть? чи в умовах майстерні такі виробничі станки стоятимуть? шо виробник робить? шо йому вигідніше?
теоретично ца рама вторсировина, відходи після ремонту. практично - почухать надфільом. куди ця рама піде потім? а в великого поставщикаі кількість таких залишків буде помітна.
хай хто знає - відпише шо з такою не кондицією роблять 1)продають на місці зі знижкою 2)відправляють виробнику 3)утилізують/знищують 4)переправляють сюди. (останнє не дивно чогось)
На сайте с 10.05.2010 Репутация: 62
Сообщений 278 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Street Байк: MR. WHITE
18 июн 2018 в 23:46
Дмитрий Савчук,
бо ща налетит спецов политотных)))
[/skript],
[/skript писал(а): ]3)утилізують/знищують
было где-то на форуме, что по гарантии меняли хардтейл раму, при этом старую раму распилили и отдали опкупателю на память, но, как оказалось ее все равно воскресили)
{tv} писал(а): \"уничтожен\" - это его базовая комплектация
На сайте с 06.10.2013 Репутация: 61
Сообщений 492 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Downhill Байк: mongoose black diamond+888
18 июн 2018 в 23:48
[/skript], думаю производитель зделает всё что бы брак не вышел за стены производства т.к. это его имидж а для таких нишевых производителей как санта круз он дороже тех копеек что он мог бы получить от реализации брака