На сайте с 22.01.2009 Репутация: 43
Сообщений 180 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Enduro
19 мар 2018 в 19:46
Придбав передню НВ зірку з алі за ціною менше 8$. Якщо ланцюг спадатиме то викинути не шкода. А так з алі думаю можна купувати зірки, підсидільни зажими, заспокоювачі, різна пластикові хомути чи рубашки тросів. Втулки думаю теж можна якщо відгуків багато, яким є довіра (наприклад з форума хтось вже їх використовував).
Рулі, виноса, педалі чи шатуни я б ні в якому разі б не купував
На сайте с 29.11.2009 Репутация: 137
Сообщений 435 Пол: Мужской(31)
Стиль: Trial Байк: С дриллингом
20 мар 2018 в 05:24
Пользуюсь "Аликом" уже много лет... Сделал вывод: если вещь оригинал, свежих годов и без брака, то её цена будет как и везде. На 10-15% бывает дешевле, но это прям вообще максимум. Там стоит покупать заведемо не оригинальные вещи за мало денег. Как пример, брал там ремешёк для часов "Касио ДжиШок", за 10$, тогда как оригинальный в Киеве, в "Секунде" стоил что то около 1300 грн. НО такой же, ОРИГИНАЛЬНЫЙ на алике стоил примерно 40$. Так что))... А запчасти типа тормозов и т.д. я бы точно не советовал там брать. Но решай сам ;)
На сайте с 10.06.2011 Репутация: 142
Сообщений 604 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Trek Fuel EX 9 + Suntour Epicon
20 мар 2018 в 10:42
t-macgl писал(а): Та ото ж берут всякую мелочь , а хочу групсет shimano slx)
Тоді, можливо, тобі варто помоніторити барахолку PinkBike. Там теж можна знайти за копійки гарну річ у гарному стані. Я собі 500$ вилку за 70$ купив. )
\"Здуру можна вламати там де кістки нема.\" (с) ДМ