На сайте с 13.06.2017 Репутация: 23
Сообщений 195 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Park
28 фев 2018 в 01:33
Pom4eG писал(а): яри это более бюджетная модель, замена домейну
Домейн у меня всегда ассациировался со стальными ногами и металл пружинами и весом в 3 кило , а здесь яри с 35 тыми аллю ногами, тем же демфером (в зависимости от модели ), той же осью и тем же ходом, как у лирика и весом почти столько же, хрен поймёшь этих маркетологов из РШ
На сайте с 26.02.2013 Репутация: 692
Сообщений 596 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro
28 фев 2018 в 08:45
Мені здається тут дехто автора теми ще більше в сумніви загнав ніж проямнив щось)) спробую пояснити;)
1. FOX 36 talas 4 120-160 RC2 FIT - в цілому хороша досить надійна вилка. Але талас 4 це далеко не та повітряна пружина яка добре відпрацьовує дрібні нерівності. Вартість запчастин і комплектуючих досить висока.
2. RS Liryk 2step air 115-160 mission control - повітряна пружина має абсолюто провалюну конструцію від якої рокшокс з 2012 року повністю відмовився. При покупці повітряну пружину варто зразу міняти на соло ейр - вартість орієнтовно 70-90усд. При апдейті на соло ейр це буде однією з найнадійниш вилок в категорії 160ходу. Вартість запчастин і комплектуючих середня.
3. RS Pike RCT3 - за сукупністю параметрів зараз це найкраща вилка в категорії ендуро. Про облізаючі ноги і інші страшилки - це все наслідки того що вчасно не роблять ТО. Ціни на запчастини і комплектуючі низькі, в багатьох випадках навіть нижчі ніж на лірик.
По вартості ТО - пайк і фокс приблизно однакові, лірик дешевше По роботі найкраще варіант 3, потім 1, потім 2, якщо варіант 2 з апдейтом на соло ейр то 3-2-1
Питання яке піднімалось Lyrik vs Yari vs Domain vs Lyrik (charger) 2016 Старий Lyrik в комплектації з демпфером motion control це на 90% новий Yari (трохи інша повітряна пружина, дизайн і чорні ноги), Domain RC має точно такий ж демпфер, але стальні ноги і стальна пружина. Lyrik (charger) 2016 - це на 90% той же Pike тільки в більш мясистому шассі (ноги-корона-шток і штани) - для тих хто навалює як професіонал.
На сайте с 11.12.2014 Репутация: 136
Сообщений 172 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Trek Session 88 DH WC
28 фев 2018 в 15:16
nice.ivchik писал(а):
*Домейн у меня всегда ассациировался со стальными ногами и металл пружинами и весом в 3 кило* каких 3кг в домейне? у меня был домейн цр 180 конусный, 2670 грам. я бы брал RS Pike RCT3, обсдуживал ее и катал. Чем ездить на старых вилках, прогресс не стоит, все становится лучше и легче.
На сайте с 04.06.2015 Репутация: 4
Сообщений 65 Пол: Мужской(31)
1 мар 2018 в 13:19
Привет, всем, взял я все таки ФОКСА, вчера пришел, сказать что я в восторге - ничего не сказать, виль в очень годном состоянии одна мекая коцка на высоте около 120 хода (с состоянием пайка ни в какое сравнение, пайк явно подубитее), в спущеном состоянии, очень даже легко страгивается. Сказать, что она ходит ну прям супер хуже пайка не могу, так как не ставил ее еще на вел. Талас работает без затыков.
Короче всем спасибо за коменты и конструктив
UPD: снимал штаны, внутри даже чистое масло. Вес 2230
На сайте с 04.06.2015 Репутация: 4
Сообщений 65 Пол: Мужской(31)
1 мар 2018 в 16:04
Nightswan писал(а): там играет шток у основания короны
мне на вид играют ноги, хотя шток с короной тоже возможно. Мой фокс с конусом, но с другой стороны недавно где-то видел видео где и пайк дергает, гораздо меньше но дергает там точно конус