На сайте с 13.06.2008 Репутация: 250
Сообщений 1731 Пол: Мужской(30)
Стиль: Trial Байк: street-trial 20" korch| Unicycle
4 дек 2017 в 20:19
Кілька років тому достав я нового дешевого юніка, но за пару місяців ракокатачки скрутив стокову втулку в трубочку, то закинув все.
Тепер пересадив то все на бемовську систему. Давно уже місцевий токар зробив довший вал, а на днях найшов тіпа з фрезером, який зміг просвердлити шатун і зробити трубки під педалі, то ВНЕЗАПНО зміг зібрати штуковину. Інші детальки- всяке барахло, яке лишилось після апгрейдів бемчика, включаючи обід Alexroms Supra B- Важкий но неубиваємий, якась стара покра Стерео Байкс і майже мертві підшипники з Мід каретки. Такий собі бомж сетап.
Корпус базарної передньої втулки вклеїв на епоксидку.
Пара фоток на вулиці:
Спішив катнуть, навіть болти не окультурив
В сідушку вставив бустер, бо дуже гнулась, і зрізав половину висоти поролону. Фотки влом шукати бо то було давно...
На сайте с 16.07.2017 Репутация: 72
Сообщений 200 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: NS majesty
4 дек 2017 в 23:28
Цікава штука.
Тільки очима твоїми будеш дивитися і помсту над беззаконними бачити.
Бо ти сказав : Господь - надія моя, і Всевишнього ти обрав за оборонця собі. ( Пс.90)
На сайте с 13.06.2008 Репутация: 250
Сообщений 1731 Пол: Мужской(30)
Стиль: Trial Байк: street-trial 20" korch| Unicycle
28 ноя 2018 в 22:09
Кароооч тут апдейт стався.
Сетап з першого поста не злетів. І не із-за епоксидки а того шо вал г-но. Зроблений з сирого металу, почав гнутись після пари каток...
На початку року я з деяких детальок з цього юніка зібрав найнера- штука крута, но довольно специфічна (+ сідушка QU-AX Luxus ніфіга не luxus) но то вже таке.
[+] мемасік
Но все-таки хочеться треалу і трючків, то зібрав по дешману тріальну тачку.
Значить компліт:
Рама: TCM, 2005 року, під 40мм підшипники
Втулка: Nimbus ІГІЛ Хаб з 42мм промами.
Обід: Weinmann DH39 (майже копія старого Урбана, лол)
Шатуни: QU-AX 145мм
Педалі: Wellgo plastic (на морозі пластик ужимається сильніше стальної оськи і вони починають люфтіти чуточку)
Спиці:Дешман. Половина серебристих по 1грн, половина чорних по 2.50 (напівмажор)
Підсиділка: Schwinn 350мм. (з крутими дирками під Швінський зажим- тупо болт в рамі)
Сідушка:Impact Naomi (прусь від неї. В рази зручіше ЛЮКСУСА і основа жорсткіша.)
Покришка: Schwalbe Jumpin Jack 2.25 (по факту ширина 62мм)
Камера:CST
Фліпер: гідроізоляція для басейнів.
Для чого різні спиці:
[+] Пищь
Нормальних фоточок екшона ше нема, я карявка, потім якось будуть. І відоси тоже то поки так: