На сайте с 13.02.2014 Репутация: 235
Сообщений 1995 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: оговау
15 ноя 2017 в 21:12
SCHMITZ,та в якій одна велика кругла собачка. дт трейлмех кузер. або та в якій є індивідуальні пружинки під кожну собаку. нюкпруф, дартмур, нс, хоуп і ще багато якийх. якщо потрібна гучна втулка можна взяти майже будь яку втулку де є індивідуальні пружинки, підтянути їх і вуаля втулка від якої болить голова, і падає ресурс, те що треба . апбо взяти трохи бабла і купити кривий трейлмех (або як повезе візуально в них вортекс то кривий то ідеальний, то проскакує то нє, то щолкає при вкручуванні то нє) або взяти дт і жити щасливо, або взяти кузер і надіятись на краще
15 ноя 2017 в 21:22
da bomb, не то шоби прям криві, але обробка попадається неакуратна, тобто ці шліци рвано якось обробені неакуратно. а тиждень тому розібрав трейл мех - то там прям всі ідальні, видно були в них якісь цікаві партії чи ше шось таке...
15 ноя 2017 в 22:17
da bomb, я теж думав взяти собі трейл мех, але прайс там ні за шо. взяв новатек на 6 собаках з двійним зацепом, вже пів року відкатав, проми досі крутяться як нові, храповик і собаки без зносу.
На сайте с 30.09.2010 Репутация: 534
Сообщений 3113 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Разрабатывается сектором 7
15 ноя 2017 в 23:04
sheremet писал(а): я теж думав взяти собі трейл мех, але прайс там ні за шо. взяв новатек на 6 собаках з двійним зацепом, вже пів року відкатав, проми досі крутяться як нові, храповик і собаки без зносу.
я пока всё же целюсь на крысу , но было мнение о триал мехе , но теперь уже подзадумался .