Змагання проводяться за підтримки керівника Європейського центру громадських ініціатив Дмитра Банаса, Шевченківської РДА у місті Києві, MTB-школи FollowMe
Траса mini DH NaPodil: Довжина дистанції: 500 метров. Перепад висоти: 50 метрів Велика кількість різних перешкод у вигляді дропів різного розміру, віражів, швидкісних трамплінів, контрухилів, каміння, коріння.
Еліта – Учасники будь якого віку і статті. Любителі – Учасники будь якого віку і статті. Юніори - Учасники до 18 років. 30+ - Учасники віком від 30 років. Дівчата - учасниці будь якого віку.
Учасники змагань мають право приймати участь тількі в одній категорії!!!
Призовими місцями вважаються перші 3 кращих результата в кожній категорії.
Регламент проведення заходу: 14 жовтня: розмічена траса відкрита для тренувань попередня реєстрація
15 жовтня: 09:00 – 11:00 Траса відкрита для тренувань 10:30 – Реєстрація учасників, тренувальні заїзди 11:00 – Урочисте відкриття траси 12:00 – Перший заїзд всіх категорій 14:30 – Другий заїзд всіх категорій 16:00 – Нагородження переможців
Оргкомітет залишає за собою право змінювати програму проведення змагань у випадку виникнення непередбачуваних форс-мажорних обставин.
Умови проведення змагань:
Для допуску до змагань необхідна наявність всіх документів, які наданні суддівській колегії, наявність MTB велосипеда з працюючими гальмами на два колеса, велосипедного шолому (типу фулфейс).
Спортсмени на несправних або не пристованих до участі в змаганнях велосипедах, а також без відповідного екіпірування до старту допущені не будуть. Учасникам необхідно зареєструватися. Необхідні документи: заява на участь в змаганнях (встановленного зразка), дозвіл від батьків (для неповнолітніх). Після реєстрації спортсмен отримує стартовий номер, який кріпиться на руль таким чином, щоб судді могли його легко побачити. Старт в 12:00 с хвилинним інтервалом між учасниками. Запізнення на старт є підставою для дискваліфікації.
На сайте с 23.01.2012 Репутация: 212
Сообщений 245 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Specialized P1 + Rock Shox revol и IH Sunday
27 сен 2017 в 17:16
dsd,Я думаю тут скорее вопрос в депутатской поддержке.В Днепре её или нету совсем или не такая большая как в Киеве.
Baboon писал(а):
спасибо, даже не пришлось на байк садится и так вип поставил!!
На сайте с 05.02.2016 Репутация: 80
Сообщений 145 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Mongoose Fireball + RS Lyrik
28 сен 2017 в 11:03
Гарнай писал(а): Grish писал(а): ет понять не могу, это будет на Дариках где был 3-й этап ILMB или где-то рядом там ? Гарнай писал(а): Карта проїзду: Ссылка м. Київ, Татарка, Смородинський узвіз, буд. 17
Я имел введу видео обзора трассы или пару фоток хотя бы, а не где находится
На сайте с 03.08.2011 Репутация: 293
Сообщений 935 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Барахолится
28 сен 2017 в 12:44
трасса еще в процесе постройки...насколько мне извесно то это реинкарнация старой трассы, но новая должна быть уже официально оформлена как веломаршрут
ТО и ремонт велосипедов, вилок, амортизаторов, прокачка тормозов, анодировка деталей, токарные и фрезерные работы в Киеве и по Украине
На сайте с 20.12.2007 Репутация: 267
Сообщений 771 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: BMW E36 м52б28
28 сен 2017 в 22:19
толку смотреть на обзор и делать какие либо выводы? кто хочет приехать и так приедет ! трассу строили ребята которые круто-технично катают ,следуя логике,трасса априори не может быть не интересной !
На сайте с 25.10.2013 Репутация: 45
Сообщений 254 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Trek Session
29 сен 2017 в 09:54
Вот не согласен ни с одним человеком, ратующим за то, что нет смысла в видеообзоре трассы. Ты ведь уже знаешь свой предел как и вещи, которые тебе не интересны, верно? Ну так видео поможет понять, будут ли там острые камни, которых ты лично боишься, или же там наоборот, ну чересчур просто. Это помогает взять "настрой". Можно долго рассуждать на эту тему, но для некоторых это оочень важно. Вот у меня, например, из-за действительно плотного рабочего графика и ненормированных выходных совсем, ну совсем нет времени ехать и смотреть трассу самому. Но, я могу за 2-3 недели отпроситься на ивент. Вывод напрашивается сам - лично мне это нужно. И таких, как я хватает, пусть и с рядом других причин.
Я кончил, спасибо за внимание.
All you need to change the world is one good lie and a river of blood