На сайте с 25.09.2017 Репутация: 0
Сообщений 2 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:Urban Freeride
25 сен 2017 в 16:07
Купил вел, а вилка на нем сопливит, я как новичок прошу слова бывалых райдеров это нормально или нет.Вилка rst dirt ra 100mm.(понимаю вилка говно). Просто брал с магазина (double sport) абсолютно новый, я думаю вряд-ли брак, правда доставка через пол страны была, это мой первый более менее серьезный вел так что я не шарю, будем учится. Фото добавить не могу(
На сайте с 13.02.2014 Репутация: 235
Сообщений 1995 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: оговау
25 сен 2017 в 16:27
для такої вилка це норма, спочатку сопливить, потім срає, а потім поносить. по суті якшо на вєлі стоїть вилка такого рівня то очікуй шо вєл буде сипатись
На сайте с 16.07.2017 Репутация: 72
Сообщений 200 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: NS majesty
25 сен 2017 в 16:49
спочатку сопливить, потім срає, а потім поносить - сильно сказано, 5 балів.
Так, скинь фотки вилки і байка. Але всетаки це потрібно вживу побачити веломеханіку, позжимати, так би мовити нащупати. І він дасть точніший діагнос.
Тільки очима твоїми будеш дивитися і помсту над беззаконними бачити.
Бо ти сказав : Господь - надія моя, і Всевишнього ти обрав за оборонця собі. ( Пс.90)
На сайте с 13.02.2014 Репутация: 235
Сообщений 1995 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: оговау
25 сен 2017 в 17:06
Romaha Iv-Fr, для рст дьорт нової з магазину є нормою залишати масляні кільця на ногах - без жартів. я розумію що можливо є оптимістичні надії що нове не може мати косяків, але не в випадку з дешевими детальками, особливо стосується рст
25 сен 2017 в 17:21
Пацани та я все розумію, але не розстоюйте так чувака, всетаки новий байк взяв, а так правду матку зразу. Та хоч якусь невеличку надію лишіть йому.
Бо ти сказав : Господь - надія моя, і Всевишнього ти обрав за оборонця собі. ( Пс.90)
На сайте с 31.08.2013 Репутация: 93
Сообщений 523 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: з двома колесами та педалями
25 сен 2017 в 17:25
Romaha Iv-Fr писал(а): Та хоч якусь невеличку надію лишіть йому.
ось надія: 3-ій рік на байку дружини рст дьорт без демпфера. Щоденно їздить і стоїть на парковці під дощем снігом та сонцем. Хлам а не вилка, але їздити можна. Я на ній в зимку час від часу катаю і щось часом стрибаю легенько, тримається. Хоча роботою це не назвеш. Ноги іржаві, в срередині суміш піску води іржі і мастила, розбирати просто немає ніякого бажання :)
25 сен 2017 в 17:30
Коротче чувак, катай і не парься. Поки ти її вб'єш, на нову наскладаєш. І доречі, у неї є беззаперечна перевага над фоксою, РШ манітушкою чи ін. Її не жалко убивати. Катай в задоволення.