На сайте с 30.04.2012 Репутация: 231
Сообщений 358 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Dartmoor 26player + Fox 32 RLC Fit
11 июл 2017 в 17:28
Цей профайл - новий рівень для мене. Було вкладено дуже багато сил та старань. Давно не було такого сильного відчуття страху, наче вперше стрибаю великий дьорт 5 років тому. До останнього сумнівався, що зможу закінчити відео з трюками, які ви зараз побачите. На це впливали незначні травми, погодні умови та й просто було морально важко кататись. Я дуже задоволений результатом та радий, що зміг черговий раз впоратись зі своїм страхом. Потрібно лиш повірити у себе!
Буду вдячний, якщо підтримаєте відео на Pinkbike Ссылка
На сайте с 03.07.2014 Репутация: 57
Сообщений 210 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Freeride
12 июл 2017 в 00:25
Indefield, как раз таки не каждый дурак сможет сломо сделать, ибо не у каждого дурака есть заряженая камера, а уг сломо на гоупро, это не сломо вовсе, а хрень собачья, ибо слоумо это 1000+ кадров в сек. а не 120 как у гопро
На сайте с 25.10.2005 Репутация: 390
Сообщений 1613 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Elements Titanium+Fox 831 & Scutum+66RC2X
12 июл 2017 в 09:50
terex12, 1000 кадрів в секунду - це, звичайно, дуже круто, але 120 також непогано, якщо добавити ще деінтерлейсінг. Колись ми і 25-30 кадрів пробували щось зліпити і це було справді shit.
AxMeDoff, це мабуть тому, що технічний прогрес йде швидше ніж мутація людини подивись ппрші дісордери і порівняй рівень трюків... А Юра молодець, ще би трохи більше стабільності і частіше на закордонні змаганняю. Ну і деколи включати голову, бо бачу травми вже даються в знаки....
На сайте с 30.04.2012 Репутация: 231
Сообщений 358 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Dartmoor 26player + Fox 32 RLC Fit
12 июл 2017 в 10:25
Romaniuk писал(а): Ну і деколи включати голову, бо бачу травми вже даються в знаки...
Найцікавіше те, що я собі голеностоп травмував не з цих трюків, а на степ апі під час банальних трюків. Нога не встигає заживати,фіксатори до сраки, то виходить, що все спочатку. Стараюсь максимально обережним бути.
rozhok писал(а): Додайте сломо, бо воно як кіно трансформери – все дуже круто але так швидко що нічого не зрозуміло :)
Це такий ХІД, щоб люди потім ще раз дивились, бо не розгледіли все)))