На сайте с 19.09.2014 Репутация: 112
Сообщений 157 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Downhill Байк: KTM
5 июл 2017 в 11:36
забей - внесли в реестр.
Знакомый сказал, что если есть уже заявления о мошенничестве на него до этого - есть вероятность что займутся.
250 грн - да, в единичном случае не берутся
халявки - в чем халявка? Вынос не в самом лучшем косметическом состоянии но мне это не сильно важно. Одно из первых объявление в списке что мне по фильтру попалось. Был бы олх - отношение было другое. Считаю хб доверительным ресурсом. Хотя раз на раз как говорят. А вобще моя ошибка полная предоплата. Все кто ее отправляют подвержены риску.
zomlin писал(а):
писал(а): RavenZak, ну ты и добряк твою добрую карму вижу из Киева прям.
На сайте с 21.09.2016 Репутация: 49
Сообщений 22 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Enduro
5 июл 2017 в 21:52
Ну оправдывать не буду этого человека но этот вынос и руль я купил у этого чела по полной оплате на карту банка и все пришло.и на сколько я знаю это я забрал последнии запчасти с байка оставалось только сумка седло и куча колец и рулевых.и прочитав высше коминтарий как говорит (Назар)что он был на этом акк в январе-февраль то так и было я как раз в это время купил эти дитали.повторяюсь 100% я не оправдываю его но как по мне он не кидала.
На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
6 июл 2017 в 10:35
Pais, знаю того хто вилку купував, теж без претензій він. І перечитав всю ту переписку в вк і ще раз те його повідомлення тут. І маю деякі зауваження: по рамі у нас вирішилося досить швидко, тому явної спроби кинути наче й немає хоча було дуже неприємно. Я просто коли купував знайшов ту тему і якось запам"яталося. Тому мене сюди приписувати не треба. Стосовно повідомлення відповідача що хотілося б ще сказати: написав я в той же день як забрав на протязі години. Довжина кожної "мікро тріщинки" десь по 5 мм і засверлені вони сверлом 1 мм, що навіть по фото видно бо на фоні отвір 8 мм для порівняння є. Криво вбив проми (я їх впресовував оправкою)? Частина взагалі руками вставлялися (бо не треба було піскоструїти посадочні в рамі), як можна криво вбити? Це вже дійсно фігню написав тим більше що повідомлення від тебе про таке я не побачив і схоже на вигадку більше. А проми там самі дешеві нонейм.
Bod94 писал(а): Так вот,где же я пытался тебя кинуть?
А де я писав що мене хотіли кинути? Я написав що була спірна ситуація і розійшлися мирно. Не треба перекручувати мої повідомлення.