чего я не читал?того что я не могу настроить гидру без этой фигни ? её как минимум длдя прокачки использовать можно , он я и так могу прокачивать вполне без каких либо тампоксов
da bomb писал(а): того что я не могу настроить гидру без этой фигни ? её как минимум длдя прокачки использовать можно , он я и так могу прокачивать вполне без каких либо тампоксов
Це типова манера «наших» людей: обсирати те, чого вони не юзали. От я, н.п., таку фігню не юзав, але задумувався, тому шо, імо, якшо вона працює, в умовах майстерні (та й для домашнього користування) - то є класна штука. Бо виставляння каліпера «на просвет» - ше той гемор, а метод «зажав ручку -> закрутив болти» в 90% не працює.
На сайте с 30.09.2010 Репутация: 534
Сообщений 3113 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Разрабатывается сектором 7
21 апр 2017 в 17:32
am.ok писал(а): Це типова манера «наших» людей: обсирати те, чого вони не юзали. От я, н.п., таку фігню не юзав, але задумувався, тому шо, імо, якшо вона працює, в умовах майстерні (та й для домашнього користування) - то є класна штука. Бо виставляння каліпера «на просвет» - ше той гемор, а метод «зажав ручку -> закрутив болти» в 90% не працює
это твои способы у меня более гуманный есть способ ну куда там ему до твоего ненужного куска металла который стоит ещё каких то денег . к тому же эо трата времени , средств и вы не учли разные калипера по форме, разные ротора по толщине и тд. чините на здоровье )
da bomb писал(а): Це типова манера «наших» людей: обсирати те, чого вони не юзали.
я не ваш это раз и я так говорю так как она действительно была юзана мною ?
Вот такая , этой же фирмы есть и проставки на v-brake . тут нужно учитывать что у меногих тормозов ( особенно когда они бу и изношены) разный ход поршней и та ваша проставочка , даст гемороя больше при настройке / прокачке . человек который их умеет настраивать и настраивает каждый день , то там просто рука и глаз уже набиты , и всё происходит машинально и чётко . ну извените что вы такой правильный
Якшо цей «ненужный кусок металла» працює - він навпаки економить час, особливо якщо це майстерня.
da bomb писал(а): я не ваш это раз
Наш, наш... Весь постсовок - наш, з його дебільним менталітетом. Читаю буржуїв: спробуємо, а тоді будемо говорити. Читаю постсовок: то всьо ху.ня, Вася з гаражів краще знає як то має бути. Але парадокс полягає в тому, шо країна тих «Вась з гаражів» ніяк не може лісапету «родити», не кажучи вже про щось серйозніше, причому: спеші, норки, куби-шмуби їм подавай, ніхто не хоче на ардісах/старках/українах їздити.
На сайте с 24.09.2013 Репутация: 107
Сообщений 509 Пол: Мужской(35)
Стиль: Стритец
21 апр 2017 в 20:07
Chamele0n писал(а): 2й пункт общих правил и автоматически 1й пункт "о правилах", если был задан подобный вопрос.
2. Проект X-Bikers — не для политики. На сайте запрещены дискуссии на политические темы в ЛЮБОМ их проявлении.
Слово «совок» = політика? Сильно, іншого й не чекав.
Chamele0n писал(а): P.s. гхмм, читаете буржуа, обобщаете мнение о менталитете и при этом отрицаете правила хорошего тона при банальном общении, круто чё!
Коли я прийшов на ікси в 2013, всі спілкувались на «ти», незважаючи на вік/знайомі-не знайомі/кіко часу на форумі. Якшо чиюсь культуру «ображає» моє звертання на «ти» - мені не тяжко перейти на «Ви».
На сайте с 03.01.2015 Репутация: 52
Сообщений 290 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Park Байк: Canyon Nerve AL F8
22 апр 2017 в 16:53
Придбав собі таке заради інтересу, річ безтолкова так як вона для настройки нових не юзаних гальм і ротор повинен бути 2мм, а у шимано 1,75мм, в Авід помоєму 1,85мм.
Краще використовувати 2 однакових щупа, я використовую AT-0002. Зазор між ротором можна виставити точно, але якщо поршні ходять нерівномірно то починає гнути ротор, тому я всерівно налаштовую руками щоб настроїти так щоб не гнуло ротор.
На сайте с 05.04.2007 Репутация: 34
Сообщений 579 Пол: Мужской(39)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Trek Remedy 66, Jamis Dakar
22 апр 2017 в 22:17
StalkerAnarhist писал(а): але якщо поршні ходять нерівномірно
То пора розбирати каліпер і чистити манжети на поршнях . Хоча я особисто теж не заморочуюсь, тупо зажимаю ручку при відкручених болтах кріплення каліпера. Воно собій й виставить каліпер в робоче положення. Звісно це некошерно, але лінивість перемагає.
На сайте с 24.09.2013 Репутация: 107
Сообщений 509 Пол: Мужской(35)
Стиль: Стритец
22 апр 2017 в 22:46
StalkerAnarhist писал(а): Придбав собі таке заради інтересу, річ безтолкова так як вона для настройки нових не юзаних гальм і ротор повинен бути 2мм, а у шимано 1,75мм, в Авід помоєму 1,85мм.
Коротше кажучи, після виставляння каліпера з нею, останній все рівно стає криво?