На сайте с 27.05.2015 Репутация: 44
Сообщений 81 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Kona Process 153 29"
6 мар 2017 в 23:04
На ДХ байках можна їхати практично усюди))) але чи воно тобі потрібно хах Сам катаю на дх підвісі 200/200, так як велосипед один то використовую його і по прямому призначенню, і для переміщення із точки А в точку Б (в магаз/універ/роботу/куда душа забажає). По рівній поверхні, із невеликими перепадами можна накатувати до 20 км без проблем щодня (із власного досвіду). Одного разу умудрився зробити міні подорож, катнув в сусідню область і назад, в сумі близько 100-120 км... да, больной ублюлок))) І ще: на короткому/низькому підсиділі тобі навіть 10 км покажуться суцільною мукою + колінки скажуть бай бай, тому раджу приглянутись до рам в які можна вставити довгий підсиділ (приклад Спеш Status, Bergamont Straitline), меншу роль грає діапазон касети та розмір передньої зірки (хоча тут вже залежить від фіз підготовки), наприклад 11-28 на 36Т цілком норм конфігурація щоб летіти вниз і накатувати в "кк режимі". P.S. найкращий із нових байків що ти пропонував Kellys Noid, там boxxer та zee'шка. Із б/у категорії за такі гроші можна знайти більш топовий агрегат (хто шукає, той знайде). Успіхів
На сайте с 04.02.2014 Репутация: 23
Сообщений 75 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Giant Faith
6 мар 2017 в 23:33
Бери БУ демку у зборі! З приводу ДХ байка для міста, це питання звички! Я На свому big hit, звик катосіть по Києву, і мені зовсім не комфортно на іншому веліку їздити якось.. Хоча ендуро байк теж не погано, але за ті гроші краще демку взяти що б на ній і у гори, і ступеньки, і просто покатушки!!
На сайте с 06.01.2011 Репутация: 80
Сообщений 386 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Astro AFFRB + Vivid Air R2C+ Totem RC2DH solo
7 мар 2017 в 02:04
american_dream писал(а):
american_dream писал(а): Это если б/у раму брать?
это если все новое брать) пример рама = 500 - хз какая но я в магазе свою брал за 700 вилка = 350-450 // топ фокс 36 или тотем или боксер или что там тебе надо. В начале лета на чейне продавали тотеми рц2дх и фокс 36 рц2 за 300-400 бачей аморт = 100-200 // тоже топ пружина или воздух колеса = 300 // если по уму собирать и не гнатся за hope 2 evo шатуны = 100-200 //карбо фса сл-к как раз 200 были, а так мож купит атласы/зее/сеинты или что-то этого уровня переклюк+манетка = 100-150 // сеинт успок = 20-50 руль = 50 // любой топ вынос = 40 // любой топ педали = 50-100 // нюкпруф нейтрон магний-титан на чейне мож было купить за 115 а это супертоп тормоза = 200 // любые коды, сеинты формулы Т1 Р0 и тд в 200 как раз ротора = 50 // даже на пауке если повезет
ше мелочь типа грипсы, рулевая и еще хз что пускай 100
Итого если по максимуму выйдет 2390
Но это цены акций на чейне или очень хорошых предложений у продаванов, собрать за неделю такой байк не выйдет нужно искать/ждать детали, это может быть долгл но все детали будут новые и топовые
Прости Арс, але правді бути навіска там не рівня рамі і вилц, не той рівень гламуру котрий очікуєш віддавши кровні 2500. Там вся ціна пішла в раму і вилку. Все інше так собі. Якщо вже давати 2500 то за компоненти +- одного стилю і класу. Якщо брати під майбутні апгрейди то варто. Якщо ж "як є і на довго" то я б розглядав інші варіанти з дещо понтовішою обвіскою але дешевшою рамою.
american_dream писал(а): Как понять что дорос?
От коли ти більше нічого не хочеш - значить доріс :). Мати суто ДХ байк це "прощавай покатушки" крім як запивомрейсинг і жосткач у спец. місцях. Байк ніби й котить, але далеком на ньому не катнеш, так, по місту розсікати. Хіба що брати довгий підсиділ(щоб хоч трохи ноги розгинались). Тому зразу ГТ відсікаємо з цих, там нема підсиділ куда всунути. Не був у вас в Дніпрі в балці, не знаю як там. Але ти впевнений що тобі треба саме ДХ, а не якийсь хороший ендуро? Щось на 150-170 ходу. Ну раз ти на хардтейлі там валив то явно ж не 5 метрові дропи :-). Тому все ж обдумай варіант ендуріка якогось і порадься з місцевими райдерами
american_dream писал(а): Можете привести пример?)
товариш має Сваг, щось типу такого https://kellys.com.ua/catalog/bikes.html?yr=2016&n2=SWAG+30 Накатує добіса, велосипед котить дуже класно(підвіска не хитається лишній раз), в той ж час 160 ходу це вповні достатньо щоб не боятися трас без вже зовсім великого екстриму.
На сайте с 30.04.2016 Репутация: 4
Сообщений 21 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Enduro
7 мар 2017 в 10:59
erazel писал(а): От коли ти більше нічого не хочеш - значить доріс :)
По этому показателю я давно дорос :)
erazel писал(а): Але ти впевнений що тобі треба саме ДХ, а не якийсь хороший ендуро?
Эндуро в принципе вариант... Но лучше пожалеть о том что купил, чем о том, что не купил и не попробовал ) А в балке как-то так (видео не моё): https://www.youtube.com/watch?v=zKyzRweYDG8
На сайте с 13.01.2013 Репутация: 826
Сообщений 866 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Street
7 мар 2017 в 13:48
коробочные версии продуктов намного лучше чем непонятный сток.
Можно с этого момента подробней? Я так понимаю по логике вышесказанного, на заводе фильтруют, мол сейчас будем изготавливать шатуны РейсФейс для стоковых Каньйонов, сделаем похуже, а завтра будет партия для продаж в магазинах в коробках - сделаем намного лучше?
На сайте с 18.05.2016 Репутация: -25
Сообщений 258 ЗАБАНЕН. Пол: Мужской(22)
Стиль: MTB:Street Байк: Беговел
7 мар 2017 в 18:34
Я не думаю, что имелось это. Тут сток - в смысле кака (даже если снят с заводского байка), а отдельные коробочные запчасти, которые даже на байк не устанавливались - не кака.
[b]Leva Rodriguez писал:[/b]
куда не зайдешь, везде эти BRAZZERS
На сайте с 13.01.2013 Репутация: 826
Сообщений 866 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Street
7 мар 2017 в 18:36
В таком случае все условно, "коробочные" запчасти могут быть классом как выше, так и ниже, от стока.
По теме, автору нужно понять, действительно ли ему нужен ДХ байк, и уже от этого отталкиваться. И все же для меня остается загадкой, как можно собрать ДХ байк дешевле, покупая новые "коробочные" запчасти, чем купить комплит.
На сайте с 15.04.2015 Репутация: 9
Сообщений 173 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Banshee Legend MK3
7 мар 2017 в 18:46
Можно попасть на хорошие скидоны на тот же Чайник. Я вот заказ 28 февраля сделал. Покупал швальбу валшебную мерри стоила она 3100 руб еще 27 февраля, а тут 2600 пару дней повисела и стала 2800 стоить. Но тогда процесс сборки может затянуться. Шлем тот же D3 Carbon Mips стоил 35 к руб, по распродаже уже и 17 и 19
На сайте с 25.10.2012 Репутация: 299
Сообщений 1362 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Штыри калиса и пятае сзаде
8 мар 2017 в 00:02
kisn3009 писал(а): Вилсон очень хорош за эти деньги.
для любителей непопсы это толковый вариант, у нас в Украине владельцев этих рам пересчитать на пальцах одной руки
erazel писал(а): Прости Арс, але правді бути навіска там говно. Ну не те шоб говно, але не на 2500. Там вся ціна пішла в раму і вилку. Все інше так собі.
1. Такие моменты решаются с покупателем напрямую, я четырьмя лапами за. Для тех, кто в танке, написано - "Цена обсуждаема". 2. Говно-навеску увидишь в недавнем комменсале, окей?
Pasha Mandarin писал(а):
байкови пзд.. но покупатель сам виноватий
На сайте с 03.12.2014 Репутация: 9
Сообщений 53 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Banshe Rune 2017
8 мар 2017 в 02:59
В как насчет вариантов: Canyon Torque,Antidote,Mondraker Summum,Nicolai ION 20,Commencal meta v3/Supreme,Specialized Enduro если не в Украине,то в Польше вариантов комплектации этих рам навалом,есть из чего выбрать