На сайте с 30.04.2012 Репутация: 231
Сообщений 358 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Dartmoor 26player + Fox 32 RLC Fit
3 мар 2017 в 20:06
Друзі, потрібна ваша допомога. Мене запросили на крутий івент на арені Кракова(Польща). Участь я беру вже 100%, але є можливість пройти зразу ж у фінал.
Організатори розігрують серед учасників "Will Card", який дає змогу автоматично попасти у фінал. Конкурс полягає в тому, щоб набрати максимальну кількість лайків під своїм фото Ссылка
Без вашої підтримки ніяк, тому буду дуже вдячний, хто поширить інформацію.
На сайте с 07.09.2003 Репутация: 3093
Сообщений 2830 Пол: Мужской(34)
Стиль: Trial Байк: Inspired Fourplay
3 мар 2017 в 21:48
Starosta Yura писал(а): Появилась можливість попасти на Masters of Dirt 2017. Для цього потрібно пройти відбір серед райдерів. Ставте лайк, та пишіть коменти на YouTube. При можливості репост відео на Facebook і VK.
Starosta Yura писал(а): Йоуу, дуже потрібна ваша підтримка, x-bikers)) Я пройшов на онлайн конкурс для відбору 9 райдерів(лицарів) на Suzuki Nine Knights MTB 2016. Щоб я зміг попасти туди, потрібно підтримати моє відео на ютубі лайком та коментом. Ссылка Попрошу поширити, це дуже важливо.
Starosta Yura писал(а): Друзі, потрібна ваша допомога. Мене запросили на крутий івент на арені Кракова(Польща).
Хоть бы раз в знак благодарности лого или ссылочку X-Bikers разместил... Уже который раз всем сайтом тебя продвигаем к успеху, а взаимной благодарности никакой