На сайте с 08.09.2012 Репутация: 676
Сообщений 1196 Пол: Мужской(42)
Стиль: MTB:Freeride
20 ноя 2016 в 17:22
Bodasikym писал(а): Так б/у але проїхала зовсім мало
Быть уверенным в том, что втулка проехала мало можно лишь в одном случае - разобрать СОБСТВЕННЫЙ вел (или члена семьи). А раз это так, то не будет вопросов откуда втулка и кто изготовитель (в инете инфы хватает). Чувствую что в случае с автором все немного иначе. В руки попало колесо, либо втулка, без истории. И насчет маленького пробега - чисто субъективное мнение автора. Например, я могу думать иначе)
На сайте с 05.05.2015 Репутация: 30
Сообщений 63 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Urban Freeride
24 ноя 2016 в 15:40
Все равно тема-треш,поэтому спрошу здесь, дабы не плодить похожее.
Задумываюсь продать вилсет, что с велом достался.
Втулки tatu передняя 20мм на шарах,задняя 135/10 4 прома. Обода даблтреки 36 спиц,не сварной шов.
Какова цена может быть?
На сайте с 24.09.2013 Репутация: 107
Сообщений 509 Пол: Мужской(35)
Стиль: Стритец
24 ноя 2016 в 22:37
voland писал(а): quattro, неплохой вариант оценки чего-либо - аукцион, на подобие ибея. Жаль что тут нет такой функциональности.
Не згідний. Як людина, яка в свій час багато різного купувала на евілбеї & йому подібних, можу сказати, що будь-який аукціон - це лотерея. Інколи рідкісна і цікава річ йде за копійки, а інколи щось рядове за шалені гроші. Ну і, є така штука, що коли я не обмежений в фінансах і шось мені ся сподобало - я перейду будь-яку розумну межу і поставлю шалену ставку на потрібну мені річ, але ця сума ж не буде показником АДЕКВАТНОЇ оцінки цієї речі, вірно?
На сайте с 08.09.2012 Репутация: 676
Сообщений 1196 Пол: Мужской(42)
Стиль: MTB:Freeride
24 ноя 2016 в 23:34
am.ok, аукціони та подібні схеми продажу товарів та послуг є найбльш адекватними в плані оцінки вартості певної річі. Наприклад, всім відомо що виробники вказують рекомендовану роздрібну ціну на товар. Ця ціна є точкою зору виключно виробника, потенційний покупець же має свою оцінку цінності речі. Аукціони як раз дозволяють покупцям за допомогою торгів купити річ по її адекватній цінності для ринку. Іноді залишаючи маркетинг за бортом. Повертаючись до акціона як лотареї. Це не є проблема, якщо встановлювати початкову ціну на певному рівні, а не, наприклад, за копіку. Пройшов час, бажаючих купити не виявилося - початкова ставка знижена та починаємо новий аукціон. І так до тих пір, пока річ не буде продана. Дуже зручно як на мене, але потребує певного часу на продаж.