На сайте с 30.05.2012 Репутация: 82
Сообщений 119 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Enduro
13 июн 2016 в 14:20
Вперше у Львові відбулись змагання з Urban Downhill. (Ссылка) Велике задоволення отримали, думаю, всі. Організація дуже добра! Трасу проклали цікаву і веселу. Бажаю тільки розвиватись! З нетерпінням буду чекати наступного разу. ''Траса'' Фігури дуже класно і якісно зроблені. Стрибалось ''як по-маслу'' Траєкторія файна. Можна на різні роки робити цікаві варіації траси, бо територія парку дозволяє. Звичайно, за фігури говоримо ДЯКУЮ Romaniuk (Ссылка) і його команді. Також дякую організаторам Назарію Пріню, Вадиму Куцаю, Михайлу Кривулі. ЩеХристині та flufster (Ссылка) Столбовим які організовували списки з часами учасників. Хлопаки із заміром часу також ''ґав не ловили'' і справлялись із своєю роботою на всі 100. Я впевнений, що ще є кому дякувати, але я незнаю імен або просто когось забув. На перед вибачте. Всерівно вам дєкував!
''Учасники'' Приємні цікаві люди. Спостерігали за одним одним, спілкувались, разом катались. Сиділи на лавочках як бабульки в стилі ''мама купила, а він ламає'', а потім самі катались і ''ламали''. Кожен зробив собі якісь висновки. Хтось має ще тренуватись, хтось й так крутий, а комусь все підходить як є. Було приблизно біля 70-ти учасників. Народ, давайте підтягуйтесь на такі події наступного і цього року!
''Люди'' На жаль наші люди ще довго ділитимуться на ''людей'' та ''овець''. Багато хто переходив трасу, ОБГОРОДЖЕНУ стічкою, і не дивився на наявність учасника. Один хлопець, чуть не збив пухкенького хлопа із псом, який відчайдушно перебігав. В тому ж місці купка сонних овець стадом перли впоперек траси (в казанку легше матюкати людей ніж у фулі) Позитиву було більше ніж негативу. Але на наступний раз певно поїду в категорії ''хочу медальку'' (любителі) А то в ''еліті'' всі щось надто навалюють.
На сайте с 25.10.2005 Репутация: 390
Сообщений 1613 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Elements Titanium+Fox 831 & Scutum+66RC2X
На сайте с 30.04.2012 Репутация: 55
Сообщений 137 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: KillerV500
27 июн 2016 в 20:12
termosua, лучше учись наваливать)) В следующий раз на элиту еще больше денежный приз надо давать. Допилим еще систему замера, а Рома обещал ещё фигур ;-)
Снимаю я с неё штаны - а там всё в дерьме и кишки выпали.