На сайте с 27.10.2015 Репутация: 23
Сообщений 51 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Park
28 мая 2016 в 22:25
Зробив собі міський вел, "антикрадій стиль", все залишу як є, і сварні шви, і стару фарбу з ржавчиною. Надіюсь на такий старшний вел, як атомна війна, ніхто не спокуситься. Геометрію зробив під себе, котиться на ура, вага рами десь 2,7 кг.
На сайте с 25.05.2016 Репутация: 1
Сообщений 9 ЗАБАНЕН. Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Freeride
28 мая 2016 в 23:01
iklo писал(а):
не прикалывайся.внешний вид и цена вела это не единственное по чему крадут велы.даже если он будет сто раз переваренный в розовом цвете и с ленточками на руле все равно кто то захочет спиздить.ворам хоть сколько получить радость.
На сайте с 17.05.2008 Репутация: 156
Сообщений 1401 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Specialized Big hit 2007 + Marzocchi 66 RC2X
На сайте с 06.01.2011 Репутация: 80
Сообщений 386 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Astro AFFRB + Vivid Air R2C+ Totem RC2DH solo
На сайте с 27.10.2015 Репутация: 23
Сообщений 51 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Park
29 мая 2016 в 09:20
mr.bodw писал(а):
на рахунок обмотки - згоден покришки і напевно сам вілсет буду поступово міняти на китай, а гідравліку залишу+на передне колесо доставлю (перехідник потрібно) сідло хз поки таке буде думаю покрити прозорим лаком
[+] Історія
Все почалось з того, що мав я два веліка, один для КК, другий для міста. Для міста восени стирили.
Ну тут я сам упоровся, ще тоді я сповідував філософію, що вел повинен бути засобом пересування, а не обузую. Захотів, оставив біля Ашану і лазиш час без оглядки, а захотів підлетів до метро, примкнув, а дальше підземкою на роботу.
Так я залишав біля метро, обожемой, на цілий день близько 1,5 року(не сезону, зимою також так катав). А тут хтось не витримав такого неподобства і рішив покарати нахабу. З замком доречі так і несправились, а заморозили азотом арматурину і розбили її.
Вела нестало, а поглядів я своїх не змінив, ну гаразд сінгл за тисячку втратити хоч і шкода та не критично, бо в принципі морально був готовий, а от КК за 15к ризикувати ніяк не хотілось. Тому ще зимою народилась ідея зварити те, що хочеться. Намалював модель.
Найшов донора - "маминий мінськ".
Руки дійшли лише в минулий четверг. За день зібрав на стапелі, підігнав.
В пятницю уже зварив все докупи і зібрав, трохи катнув і на велодень в суботу встиг. Отака історія.
P.S.: Я виклав власну історію по проханню, сам знаю, що був не правий, в нас тут не Голандія, тому від єхидник коментів можете стриматись. Напевно, як би не стирили, то нічого б писати зараз і не було.