На сайте с 13.02.2014 Репутация: 235
Сообщений 1995 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: оговау
2 мар 2016 в 20:08
Soup, вилка кантрійна ... в стріті розвалиться після перших жеш градусів, для стріта і дьота і всякого такго в рш є аргайл (арбуз), або маніту циркус або ще щось такого плану (пошукай на форумі на барахолці - варанти є) , і взагалі 10 ось маловато якщо тільки будеш вчитись є імовірність того шо складеш , а шток ніхто не забороняє пиляти
На сайте с 13.07.2015 Репутация: 11
Сообщений 32 Пол: Мужской(23)
Стиль: BMX:Street Байк: Shadow Conspiracy
2 мар 2016 в 23:21
Звичайно, діло твоє, але якщо катаєш стріт, то краще відразу привикати до жесткача, ато потім, коли досягнеш якогось рівня, буде тяжко перейти і дуже болюче
На сайте с 03.12.2015 Репутация: 12
Сообщений 36 Пол: Мужской(22)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Dragstar 07
3 мар 2016 в 14:04
А почему никто за дуру не сказал, тож в полне себе вилка, некотрые на ней фр рубят, и как то 9 ось их не мущяет, по етому если денег не гора, то я б взял дуру, или дж 1/2
На сайте с 03.12.2015 Репутация: 12
Сообщений 36 Пол: Мужской(22)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Dragstar 07
3 мар 2016 в 15:19
Та, може трошки переборщив, але для початківця дура ідеально підходить, дешево і сердито, або ше можна рст срейс(напевно єдина годна рстшна вилка)
Легша за аргайл, ноги не гнуться, штани не тріскають, а шоб тріснули 36ті алю ноги треба напевно на ту ж рампагу з нею зїздити
Дж 1-2 норм, і ше 4х туди ж, але трохи важать, бюжетних вилок для стріта/парка повно, на любий смак і колір, але мені з них всіх рш найменше подобається(хоча вилки годні, але це вже питання релігії) Орієнтуючись на те, скільки коштує цей рш, який ти кинув(при умові шо та його хочеш там замовляти, то до 200$ можна практично любу годну вилку взяти, навіть нову, але моя порада бери дешеву дуру, прокачай на решту грошей навіску байка, а тоді, як наберешся досвіду брати те, що тобі треба, бо з самого початку брати дорогу вилку, ше й нову це не дуже хороша ідея...
На сайте с 17.02.2009 Репутация: 0
Сообщений 2 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Street Байк: metropolis 2
3 мар 2016 в 19:38
sheremet писал(а): Soup, вилка кантрійна ... в стріті розвалиться після перших жеш градусів, для стріта і дьота і всякого такго в рш є аргайл (арбуз), або маніту циркус або ще щось такого плану (пошукай на форумі на барахолці - варанти є) , і взагалі 10 ось маловато якщо тільки будеш вчитись є імовірність того шо складеш , а шток ніхто не забороняє пиляти
тогда не подходит плюс шток пилить я точно не буду