arsen

На сайте с 25.10.2012 
Сообщений 1362 Пол: Мужской(27) 
Стиль: MTB:Freeride Байк: Штыри калиса и пятае сзаде 

| 
 6 мар 2016 в 15:11  
  Rusawus писал(а): Видео с двух камер наблюдения полиция уже втторую неделю изымает...   в моем случае не изымали вообще, как не старался шевелить их.. 

Pasha Mandarin писал(а): 
байкови пзд.. но покупатель сам виноватий |        | 

Andre

На сайте с 29.03.2013 
Сообщений 929 Пол: Мужской(33) 
Стиль: MTB:Freeride Байк: Самовар 

| 
 6 мар 2016 в 22:43  
  Kardinal94 писал(а): инфа будет?  
Знайшов потрібі документи і в суботу зранку пішов по ломбардах. 
  Прийшов в один - сказав правду: "так і так, забрав родич в мене такі речі пішов і не вернувся - чи можна дізнатись чи закладав сюди?" - відмовилсь надавати будь яку інфу. Пішов у інший. Але вже правду не казав. Сказав так: "родич (назвав ім'я) тут повинен був закладати такі то речі (назвав які). Я хотів би перезакласти (продовжити термін застави), щоб не "згоріло" показав свій паспорт. Відповідають  "Так, є такі. Можете продовжити". (забрати може тільки той, хто закладав) Я продовжив ще на пару тижнів, "на всяк пожарний". Потім обдзовнив усіх друзів і знайомих сказав, що знайшов де мій байк і все інше - хай скажуть родичу, щоб терміново явився навіть якщо грошей у нього на викуп нема. Десь через годину родич вийшов на зв'язок, поговорили. Потім пізно ввечері він явився, сходили забрали байк. 
 А от чи заяву просто забрати буде - поки не відомо. Отаке...  
     | 

Kardinal94

На сайте с 23.04.2014 
Сообщений 1532 Пол: Мужской(27) 
Стиль: MTB:Freeride Байк: Стунтус 

| 
 6 мар 2016 в 22:51  
  Молодец! Поздравляю, смог вернуть! Редкое в наше время везение))

Andre писал(а): заяву просто забрати   
  А в этом есть смысл?   

Слишком длинный    | 

Andre

На сайте с 29.03.2013 
Сообщений 929 Пол: Мужской(33) 
Стиль: MTB:Freeride Байк: Самовар 

| 
 6 мар 2016 в 22:56  
  Kardinal94 писал(а): Редкое в наше время везение  так не чужий же взяв. Я знав ім'я/прізвище. Був би хтось чужий - я б фіг би дізнався чи він в ломбарді. Ну хіба, що його б виставили в ломбарді на продаж після збігання строку застави і я б встиг його побачити до того, як його купив би хтось інший.

Kardinal94 писал(а): А в этом есть смысл?  є. 
     |