На сайте с 30.06.2013 Репутация: 66
Сообщений 120 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Giant DH Comp
4 янв 2016 в 01:56
DronZtBEx, на самом деле, катает много, за 30. Это не считая кантрил. Другое дело, что все разделились на мелкие компашки и ребята типа топикстартера не знают других райдеров. Да, осенью 14 года были соревнования.
На сайте с 14.01.2015 Репутация: 36
Сообщений 41 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: хороший кастомний лисапєд
5 янв 2016 в 12:28
дивлюся на коменти/поради індивідів" Сунув в забор согнул и норм майстри на всі руки а потім розказують тріснуло, зломалось, Рама гівно і Тд.Тп з таким порадниками станеш Інвалідом без велосипеда!!!
Бажаю поменше слухати порад про вигинання та інші відпиляти лишнє((( купляти норм залізо або питати майстрів як що зробити,й катати Норм і на НОРМ байку а не на АШАНі!!!
Leva Rodriguez,а твої поради то якраз для АШАН/Хвз й годиться
звязок - нуль 63 84 сім 80 тритри нема грошей щоб подзвонити??? то не до мене,то до оператора !!!
На сайте с 15.09.2008 Репутация: 172
Сообщений 1748 Пол: Мужской(29)
Стиль: BMX:Street Байк: LOOSEFER
5 янв 2016 в 16:40
Antonio_Karleon, не слушай того мудка раздвинь на те гр е б а н ы е 4 мм перья и не страдай больше вони развел на форуме чем толку ты б уже давно катать начал, если бы не слушал понтовитых советчиков
На сайте с 04.09.2012 Репутация: 43
Сообщений 60 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Freeride Байк: kelly's
5 янв 2016 в 18:10
DronZtBEx писал(а):
DronZtBEx писал(а): gladart,розтягнути пера на ХТ або СТШ це одне а на стріт харді це трохи іншея в старт шоссе(120-125) і без розтягування сучасну втуль 130 мм запихав,а вариант 135 або зганяв на 130 проставками, або гнути! що є вже ризиком утрощити раму
Согласен, по этому дал ссылку и пищу для размышлений))) Мое мнене: если все-же ставить эту втулку - то не в натяг, а предварительно разогнув раму до нужного размера. Сжав перья чуть ближе места приваривания перемычек в тисках (чтоб не оторвать от этих самых перемычек) разгибать шпилькой с гайками. Понятно, что для того чтобы перо осталось в нужном положении его прийдется отогнуть немного сильнее.
На сайте с 24.05.2011 Репутация: 178
Сообщений 2331 Пол: Мужской(17)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Winora flitzer/trek slash 9.8
5 янв 2016 в 21:00
Dronztbex... Я смотрю ты остряк...
а как по твоему на заводе рамы доводят до нужной геометрии после сварки?
Или ты не в курсе, что при сварке материал ведет, ясен пень, что тебе не покажут на видео, как их рихтуют... Хотя , пару раз встречал...
Я бы стал чемпионом мира по ДХ,
но мне мешают силы природы
Гравитация и возможность обосраться...
5 янв 2016 в 22:14
Leva Rodriguez,я наскільки знаю то рами варяться в стапелях,так що їх сильно веде є сумніви + дотримання Температурного режиму основа правильного зварювання ,так що заводські навряд чи веде настільки що Їх потрібно рівняти силою!!!тим більше круті фірми!!!
А вообще то розмова була про те що стрітову раму КРМО порівняти набагато важче!!! а зробити тріщину такими методами як ти й інші рекомендують 75% вірогідність !!!
Короче з теми що краще зробити зі втулкою, вийшов маленький ХОЛІВАР
звязок - нуль 63 84 сім 80 тритри нема грошей щоб подзвонити??? то не до мене,то до оператора !!!
6 янв 2016 в 02:14
Boccardi,пружинить і Гнеться то 2 різних речі!!!!повторю ще раз- мова не про те що розвести на 4 мм задні пера, а розтягнути задні пера по Порадам багатьох відписантів(об коліно,тиски,Забор) то метод АШАНа!!!! там Рами з завода поведені в сторону на пару мм.
Leva Rodriguez,я тобі відписав вообще тільки з приводе твого методу в ЗАБОР))) тут не про 4 мм річ ,а вообще про те як правильно це зробити ,правильно з тех.точки зору це описав gladart,Шпилька Гайки!!!!!а вашими методами крім угробити раму як на мене то більш нічого і не добєшся ІМХО(ПРАКТИКА)
ви хоть прочитайте коменти спочатку теми й подивіться з чого все почалося, а то з 1 го на 2руге перескочили ,й вийшло ХЗ Що!!!!
На сайте с 13.07.2015 Репутация: 11
Сообщений 32 Пол: Мужской(23)
Стиль: BMX:Street Байк: Shadow Conspiracy
7 янв 2016 в 01:38
Все кароч, я засунув втулку, розігнува пера на... ну ввобщем 6 мм, бо чот переборщив я і цепка раму жостко торкалась, тому я шайбу на 2 мм вставив, нормас, всім спасибі, хто приймав участь...еммм, ну думаю питання закрите. Вообщем буду катать, глянем чо як, якщо трісне щось, то обов'язково сюди відпишу.