На сайте с 19.07.2013 Репутация: 13
Сообщений 115 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Street Байк: Mutantbikes Evo 26" + Pride Street Meat
16 ноя 2015 в 15:56
Дивлюсь тут на формі хлопці піськами міряються, вирішив і я своїм байком похвалитись.
Проапгрейдив трохи роверверка і залив на другу сторінку нову фотку, може кому цікаво.
Комплектація ще не остаточна, в грудні ровера чекає покраска, обрізка штока вилки і апгрейд на вищий руль, але і зараз байк (на мою думку) виглядає дуже навіть достойно. Що стосується экшона, його з моїм прогресуванням і везінням не буде ще довго, бо як тільки я зберусь покататись, то або дощ піде, або я руку зламаю. Так і живу :)
За детальки дякую магазинам Pride Street, Bikestuff, Пилигрим, VeloTheBest, місцевому ринку, а також таким хлопакам як Руслан Караченцев і sport_m. Якщо когось забув, вибачайте.
Отож, комплектуха.
Рама: Mutant Evo 26" Вилка: PS Street Meat v.2 Рульова: Flybikes Руль: Pride Street Profit Bar 63 v.2 Винос: Salt AM Гріпси: Fiend Team Шатуни: Mankind Justice Cranks 175 мм Педалі: Odyssey Twisted PC Каретка: SaltPlus Echo Spanish Зірка: Stolen Cartwheel Ланцюг: YBN Підсиділ: Mutanbikes Сідло: PS Slim
Переднє колесо:
Втулка: Novatech Покра: Maxxis DTH 2.3 Шпиці: Ринок Едішн Камера: Ринок Едішн Обід: Weinmann Disc Bull
Заднє колесо:
Втулка: Salt AM Покри: Maxxis DTH 2.15 Шпиці: Ринок Едішн Камера: Ринок Едішн Обід: Weinmann Disc Bull
Вага десь в межах 11 кг.
Якщо не важко, дайте відповіді на питаннячка в голосувалці. Для мене то важливо. Всім дякую за увагу!
На сайте с 27.04.2013 Репутация: 96
Сообщений 610 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Продаю! Заходи в мои продажи
16 ноя 2015 в 16:32
Galant, руль можна пофарбувати в колір рами, щоб прямо 1в1, а винос заанодувати як вилку. Має вийти дуже феншуйно і гарно Взагалі, хороший байк вийшов.
На сайте с 10.07.2011 Репутация: 245
Сообщений 3292 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Street Байк: Cube Stereo, WTP Envy
16 ноя 2015 в 22:33
noNickame писал(а): Еге ж. Тоді б рульцом файно було,
не только с рулем, но и с колесами, шатунами, втулками и седлом. Был бы двухцветный байк. Вынос наверно тоже черный или точно такой как рама. Но как по мне, то лучше черный. И конечно же высокий руль и укоротить шток (не более 2-х 5мм колец)
На сайте с 13.06.2008 Репутация: 250
Сообщений 1731 Пол: Мужской(30)
Стиль: Trial Байк: street-trial 20" korch| Unicycle
17 ноя 2015 в 18:16
Skruffi, стрит-триал же. Вполне себе катабельные трактора получаются. У Макаскилла, кстати, тоже колечек не мало, хотя и поменьше чем у чуваков на пост выше.