На сайте с 27.04.2013 Репутация: 2
Сообщений 65 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Street Байк: Dartmoor Freaky
18 ноя 2015 в 18:01
Я б тобi радив розкататись і вже потім дивитись. Синій колір гарно виглядає. Як не дивно, можно зкомбінувати з оранжевим. Втім, вибір за тобою) Але я поки нічого б і не міняв. Крутий!
На сайте с 19.07.2013 Репутация: 13
Сообщений 115 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Street Байк: Mutantbikes Evo 26" + Pride Street Meat
18 ноя 2015 в 20:39
SirSerje, дякую, в плані кольору ще думатиму, а от руля мінятиму точно, бо на плоскачі роверок дуже паскудно дьоргається - карета в мінусі і руль надто низько, особливо мені з моїм ростом. В парку дискомфорту великого нема, але хз яка зима буде і чи парк на зиму не закриють. На плоскачі я здурію з таким сетапом.
CloWn, люблю гарні байки, а з перевернутим виносом байк не надто гарний. Такі таракани в голові.
На сайте с 13.06.2008 Репутация: 250
Сообщений 1731 Пол: Мужской(30)
Стиль: Trial Байк: street-trial 20" korch| Unicycle
18 ноя 2015 в 23:59
noNickame писал(а): руля мінятиму точно, бо на плоскачі роверок дуже паскудно дьоргається - карета в мінусі і руль надто низько
ты с этим поаккуратнее. Я столкнулся с такой же фигней на моде и беме- вроде поставил высокий штурвал, так классно стало и все такое. Но в один прекрасный момент поставил ниже и понял насколько можна выше прыгать, да и вообще приятнее стал, хоть дергается тяжелее.
На сайте с 19.07.2013 Репутация: 13
Сообщений 115 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Street Байк: Mutantbikes Evo 26" + Pride Street Meat
19 ноя 2015 в 00:08
І знову привіт. Проапгрейдив свій байк - поміняв винос, гріпси, руль, сідло. Крім того, таки пильнув вилку. В планах поміняти втулки, але то буде тільки тоді, коли я хоч щось навчусь на байку робити хД
Рама: Mutant Evo 26" Вилка: PS Street Meat v.2 Рульова: Flybikes Руль: Pride Street Profit Bar 89 v.2 Винос: Verde Гріпси: Federal (не беріть такі гріпси, дорогі, але перекручуються як дурні і рвуться) Шатуни: Mankind Justice Cranks 175 мм Педалі: Odyssey Twisted PC Каретка: SaltPlus Echo Spanish Зірка: Stolen Cartwheel Ланцюг: YBN Підсиділ: Mutanbikes Сідло: Duo Fat
Переднє колесо:
Втулка: Novatech Покра: Maxxis DTH 2.3 Шпиці: Ринок Едішн Камера: Ринок Едішн Обід: Weinmann Disc Bull
Заднє колесо:
Втулка: Salt AM Покри: Maxxis DTH 2.15 Шпиці: Ринок Едішн Камера: Ринок Едішн Обід: Weinmann Disc Bull