На сайте с 14.01.2015 Репутация: 36
Сообщений 41 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: хороший кастомний лисапєд
18 окт 2015 в 20:36
Потрібна допомога як переробити Мурзу ДЖ3 на типу ДЖ2 : Пружина Єнема підкачка повітря + масло конкретно інтересує питання як зробити поршень на штоку який вставляється в праву ногу!! щоб не сцяло масло всередину ноги Приймаю цікаві ідеї з мінімумом фрезерно-токарних робіт !!!!
звязок - нуль 63 84 сім 80 тритри нема грошей щоб подзвонити??? то не до мене,то до оператора !!!
На сайте с 26.02.2013 Репутация: 692
Сообщений 596 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro
18 окт 2015 в 20:43
для початку мабуть варто розставити розділові знаки і взагалі краще фото того, що є зроблено, викласти з мінімумом фрези і токарного хіба будеш напильничком місяць болванку шурувати або різьба по дереву)) якщо чесно, то взагалі не ясно як ти собі це все уяляєш
На сайте с 27.05.2015 Репутация: 44
Сообщений 81 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Kona Process 153 29"
18 окт 2015 в 21:38
Власне в Мурзі ДЖ2 також відкрита ванна, не зрозуміло що ти хочеш. Різниця між ними тільки в тому, що ДЖ2 має настройку відскоку та повітряну камеру (на прикладі моделей 2009 року).
На сайте с 14.01.2015 Репутация: 36
Сообщений 41 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: хороший кастомний лисапєд
19 окт 2015 в 11:19
я б в тебе втуль купив з мінібарабаном але зараз ні бабла лишнього ні бажання!!!збираю на раму підвіс))) з приводу покупки купити то простіше АЛе знову ж грошей лишніх їх в принципі не буває!!! а ДЖ3 він є зараз і є ВЕЛИКЕ бажання його апнути для покращення роботи!!! зараз зроблю фото поясню конкретніше що я хочу зробити з вилкою, а то по першим коментам бачу мене не всі зрозуміли !?А з приводу Розділових знаків то ми не в школі й прохання писати по темі а не вчити правописанню!!! буду Апати темку так як накінець то дійшли руки до цього всього!!!
звязок - нуль 63 84 сім 80 тритри нема грошей щоб подзвонити??? то не до мене,то до оператора !!!