На сайте с 04.12.2014 Репутация: 16
Сообщений 4 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Street Байк: DC Pussy Street
30 сен 2015 в 21:05
Зайнявся зборкою свого першого коня на базі Пусі Стріт. Раму дістав в чудовому стані за адекватні гроші. Дропи розточені під 14 мм. До цього мав справу тільки з вітчизняним хламом і убогим німецьким нонейм бемексом. Планується під 24і колеса. Ставитиму бмх систему. Задню втулку або під 14 або через перехідники стандартну мтб. Власне в наявності рама, вилка жескач Драгонфлай під 10мм, передня втулка Novatec на промах, руль Fireeye Barrel 75 calibar під 25.2, винос за копійки важка зараза цеглина Fireeye demon і, і всьо. Плануються : обода dartmoor fortress чи dm24 чи mtx, скати geax tatoo або maxxis holly roler, спиці dp champ, рульова (вже з одною навтикавsmiley-ah.gif) neco класика або gineya,ланцюг kmc 710, спрокет haro 12C 25 зубців, задня втулка Quando 14mm, або novatec rebel чи сінгспід dmr revolver чи щось з bikepositive, шатуни stolen, педальки welgo чи eclat,гріпси wtp. Ідея така. Зібрати побюджетніше, покрепше, в міру стильно та вписатися до 13кг. З вдячністю вислухаю поради та коменти! Згодом виставлю фото
На сайте с 13.02.2014 Репутация: 235
Сообщений 1995 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: оговау
30 сен 2015 в 21:53
якшо це першияй байк на 24 - то як на мене досить круто, раджу вицепити десь байки в друзів і покатати на них попробувати що до чого, порівняти і тоді вибирати остаточно а ще радив би змінити назву теми на поінормативнішу)
На сайте с 10.03.2012 Репутация: 119
Сообщений 425 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: 26Player + Fox 32
30 сен 2015 в 22:43
velliero, якщо збираєш байк щоб вчитись трюки і прогресувати, то як мінімум для початку радив би поставити м'ягку вилку, поки техніки нема жостка тобі суглоби похєрить якщо пріоритет стоїть на бюджетності байка, то я б поставив обода weinmann disc bull, той же дартмур, тільки без модних кольорів, наклейок і в 2 рази дешевший
Sonc писал(а):
драгстар ето вам не НС и прочее дерьма
На сайте с 10.01.2008 Репутация: 183
Сообщений 2015 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: FireEye Flame & NS Metropolis
1 окт 2015 в 01:48
В 30 лет на жестяке...довольно сомнительно(мне было крайне не комфортно)...хотя тут по физухе уже судить. 135х14 дропы - или от дикого наваливания или от безденежья пред. владельца, что в первом случае влечет высокий процент убитости рамы. сама по себе рама отличная.Как я это вижу(стритовый вел для тех, кому под 30 - не считая исключений) 26 или 24, тормоз - гидр/мех, мягкая вилка. а разве
velliero писал(а): руль Fireeye Barrel 75 calibar
есть под
velliero писал(а): 25.2,
??? вроде стандарты рулей - 22.2, 25.4, 31.8
а в общем и целом - стандартный набор запчастей(+/-), но с ним вписатся до 13кг - хз, вряд ли.
На сайте с 04.12.2014 Репутация: 16
Сообщений 4 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Street Байк: DC Pussy Street
2 окт 2015 в 10:54
З тормозами я навтикав. Диск напевно не зможу поставити, там специфічний переходнік на диск, плюс переходнік на вісь і не знаю чи з цією всією навіскою можна буде нормально затягнути гайку. Варіант вібрейки А який є аналог на disc bull у weinmann на вібряки? Хто знає де можна купити тут чи із закордонНого ресурсу обода Weinmann disc bull на 24-і колеса? Все перешукав, тільки під 26"