На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
8 авг 2015 в 20:09
Little_Jacob писал(а): а я хочу попробовать шиману, но нигде у нас их нету, нехотел рисковать..)
ціла барахолка забита, від авівіо до ХТР. тільки їх за пів-борщу так як авіди не продають hlorka, типічні коменти того хто бачив свої гальма і ще одні-двоє. надавав би ти послуги сервісу, тоді б картина була б інша, мені на ремонт принесли за ці 4 роки більше авідів ніж всіх решта брендів разом взятих. авіди як я писав вище це банальна лотерея, повезло будеш катать довго і нудно не повезло будеш на нові гальма зразу шукати ремки як не на ручку то на каліпер, ручки з інтегрованими бачками лажа, не зря за стільки років з"явилися гайди з старою доброю системою бачка окремо від мастер-циліндра
На сайте с 01.05.2015 Репутация: 36
Сообщений 177 Пол: Мужской(22)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Aurum A7.2 + Big Hit
8 авг 2015 в 20:35
alegka87, попробувати всмислі в когось покататись як вони відчуваються, а не купити) Згоден, що коли ти пробував тільки 2-3 тормоза, то здається твій самий самий топ хай енд ... а якшо багато попробувати, то розумієш, в чому і наскільки різниця.. в мене так з вилками було,дура здавалась дуже мягкою технологічною, потом попробував 66, фокси... ну всерівно 66 найкраще)
DustyBustard писал(а):
Парень, считай что теперь ты в анальном рабстве у всего форума.
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
8 авг 2015 в 20:39
Little_Jacob писал(а): попробувати всмислі в когось покататись як вони відчуваються, а не купити)
відчуваються вони нормально, багато модуляції. з недорогих варіантів деори м615, дешево і сердито і є вже фішка сервовейва. шукай неподалік від себе змагання чи контести, з"їздиш, попробуєш, пожмакаєш
На сайте с 24.03.2015 Репутация: 12
Сообщений 72 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride
8 авг 2015 в 21:53
alegka87,Як ти говориш авіди коштують як пів борща тому люди їх купують, по роботі вони нічим не відрізняються від інших правильно налаштованих гальм, а тих хто все таки може відрізнить можна перерахувать на пальцях рук. Всі хочуть халяви а так небува!!! Мотайте на ус
На сайте с 01.05.2015 Репутация: 36
Сообщений 177 Пол: Мужской(22)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Aurum A7.2 + Big Hit
9 авг 2015 в 00:06
alegka87, виглядає як будто я став на твою сторону, але згоден, що-що але тормоза, економити не треба) але в каліпері немає так прям ненадійних речей в еліксірах, за такі гроші, я не плачу що ручка не робить, вчепив до джусі, там якраз каліпер подихав.. так, дійсно, дешеві вони тільки в нас, на чейні навіть з ОГОГО знижками, еліксір перший за 1 штуку коштує 29 баксів, 5 около 70 якшо не помиляюсь, вобщем поняв, еліксір кака, походу можна пошукати ремкопмлект, діло зовсім не горить. Скажіть, навіщо вони зробили ті технологію з інтегрованим бачком? економія пространства? дуже багато місця занімало на джусі цей бачок?, мені він немішай взагалі, і видьоргувати із-за перевєсу в 15 грам на переді важче не стає...
DustyBustard писал(а):
Парень, считай что теперь ты в анальном рабстве у всего форума.
На сайте с 29.11.2011 Репутация: 120
Сообщений 446 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Bergamont straitline 8.2
9 авг 2015 в 22:52
а что мешает на хопы поставить колодки не за 60гр?
Мне чаще всего приносят на ремонт и прокачку эликсиры, оолчень редко шимано, и один раз древние хопы.
И да, идея совместить бачек и ручку это херовая идея, потому что когда ты стер половину колодок нужно добавить тормозухи потому что ручка проваливается
(C)Нужно вымерять центр дисплея мобильника и им забить поршень. При этом нужно смазать не только поршень но и мобильник. Резинки на поршне можно не смазывать.