На сайте с 28.03.2015 Репутация: 13
Сообщений 7 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Street
16 июл 2015 в 15:04
Всем привет. Вот наткнулся на объявление. Определите износ кассеты. Просто сам в этом пока еще не шарю. Тем кто будет писать тип загугли или чет на подобие. Тем говорю, что там такого нет!!! Вот ссылка https://chernigov.chn.olx.ua/obyavlenie/kasseta-sram-pg-980-9sk-34-11-IDeO5Ya.html
На сайте с 23.02.2014 Репутация: 121
Сообщений 1845 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Важкий
16 июл 2015 в 20:37
воу-воу, палехче!! налетели (: ну просмотрел я что 6ю звезду слегка пошатало но!! у меня на кассете две(!) звезды в приблизительно таком состоянии и ВНЕЗАПНО работает с новой цепью аж бегом. а если кто-то мне докажет что продавать запчасть в 8 раз дешевле ее цены это не торт то я перед ним извинюсь лично.
На сайте с 24.09.2013 Репутация: 107
Сообщений 509 Пол: Мужской(35)
Стиль: Стритец
16 июл 2015 в 23:13
AxMeDoff писал(а): ну просмотрел я что 6ю звезду слегка пошатало но!! у меня на кассете две(!) звезды в приблизительно таком состоянии и ВНЕЗАПНО работает с новой цепью аж бегом
Ні. Там мертва не тільки шоста зірка. Уважно дивимось останнє фото за посиланням ТС - мертві зірки починаючи від 2-ї і до 9-ї. Повністю мертві. Новий ланцюг теоретично може працювати на такій касеті. Працювати наступним чином: певний час він буде притиратись (читай розтягуватись) до цієї касети. При цьому будуть ДИКІ проскоки. Коли «притреться» - стане такий самий розтягнутий як і старий ланцюг, який стояв на цій касеті & в який вже 100% влазив калібр 1.0. Тепер питання: нафіга це робити? Який сенс викидувати гроші на вітер? Трансмісія або вкатується до кінця (вбивається) або вчасно міняється ланцюг, робиться кругова заміна ланцюгів і т.д. поки, знову ж таки, вона не вичерпає свій ресурс. А як вичерпала - викидується, хоча є унікуми (не хочу називати їх по-іншому, можуть образитись) які продають цей мотлох. Причому далеко не за копійки. Ця касета вже вбита і ніщо її не воскресить.
На сайте с 23.02.2014 Репутация: 121
Сообщений 1845 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Важкий
16 июл 2015 в 23:42
tremolo, в моем понимании изношенная кассета (не подходящяя на продажу как полноценная) это когда на ней проскоки с абсолютно новой(читай-из коробочки) цепью.