На сайте с 13.06.2014 Репутация: 2
Сообщений 53 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Enduro
13 июл 2015 в 18:51
Народ я трохи новачок, тому потребую вашої допомоги. Потрібні ваші думки на рахунок рами Lee Cougan Predator 2004 року. Рама старенька, але в дуже непоганому стані. Міцність в неї непогана судячи по наваркам, косинкам і підсиленням слабких місць. Найбільше цікавить її робота (ходу мало, аморт 160 по осям) Варто на ній катати і думати про якись абгрейд на ній чи її робота буде стрьомна і т.п. Якшо цікавлять докладні фотки то скину. Може дайте ссилку на якісь похожі рами, бо шось сильно вона на ашан похожа П.С. і якшо не важко оцініть вел, бо в темі "оцініть байк" мене тупо проігнорили Ссылка Сорі за г@вняну якість фото, якшо треба завтра можу зробити ліпші.
iw@n писал(а): Нам ніхто нічого не винен, нас ніхто не бачить, ми ніндзі.
На сайте с 13.06.2014 Репутация: 2
Сообщений 53 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Enduro
13 июл 2015 в 21:32
sasha mt, ніколи не бачив на ашанів з мурзою і на деорі
sasha mt писал(а): шукай щось краще, цей невартий увагиsmiley-ab.gif
вже пізно, він мій, але я так розумію раму з часом доведеться поміняти. якщо не важко подивись по ссилці повну комплектацію і скільки ти б за нього дав. просто цікаво чи не лаханувся з ціною
iw@n писал(а): Нам ніхто нічого не винен, нас ніхто не бачить, ми ніндзі.
На сайте с 05.09.2012 Репутация: 156
Сообщений 894 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized
13 июл 2015 в 22:29
Рама виглядає ашанисто, але по ходу це не ашан) Навіска норм так. І аморт фокс - ніразу на ашанах не бачив. І ще система підвіски правильна, коли каретка знаходиться на передньому трикутнику, а не на нижніх пір'ях.
На сайте с 04.04.2014 Репутация: 29
Сообщений 120 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Downhill Байк: yt
13 июл 2015 в 22:44
6к за вел или 6к за раму?
Крепление заднего аморта канеш выглядит колхозно, но если оно не порепалось за 11 лет, то чего париться?
Разуплотнишь - будешь думать