На сайте с 15.03.2010 Репутация: 939
Сообщений 413 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Street Байк:
27 окт 2017 в 14:07
Yuretz81 писал(а): AxMeDoff, выкидываю-я,Олег,Артем и Павел. Список окончен)
Модери ви де?
*Pitbull* писал(а): Адмiни, пiдкажiть вже коли буде обмеження об'яв у барахолцi? Без пошука зовсiм нема смислу гортати стор., вал оголошень. Вчора тільки у одного (не реклама) Gray_universe 5стор об'яв і купа однакових рукавичок,але в різних кольорах (невже не можна в одну тему закинути), навіть коли сам купував у нього перчи було складно перегорнути всі об'яви. Зверніть будь ласка увагу, Дякую.
На сайте с 19.10.2009 Репутация: 803
Сообщений 874 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Freeride Байк: devinci wilson
7 ноя 2017 в 21:51
Как на счет того, что бы под каждым постом была кнопка - пожаловаться ? как Паша и Артем писали выше, будет у модераторов высвечиваться в новостях жалоба на определенный пост/комментарий, тем самым модератора не будут обращать внимание на пустяковые минуса, как ранее писал Олег, а конкретно будут видеть жалобу, сделать можно короткое описание к "жалобе"
Типа нажал "пожаловаться" и тебе вылезло маленькое окошко, в чем ты описал свое недовольствие.К примеру если юзер плодит темы, то человек пожаловавшийся может кинуть ссылки на темы, что часто бывает как на форуме так и барахолке.
На сайте с 14.03.2010 Репутация: 94
Сообщений 132 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: w123
29 ноя 2017 в 18:29
Раз ту тему закрили і моє не побачили продублюю " Може варто краще задуматись над правилами для продавців які апають по 50 постів підряд і тема одного за день набирає по 20 переглядів ? думаю це глобальніша проблема ніж флуд і конфлікти по типу " міряння п***ми "
тип на скакальных великах кастер должен быть, как у Волги 24??
На сайте с 15.03.2010 Репутация: 939
Сообщений 413 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Street Байк:
29 ноя 2017 в 19:18
*Pitbull* писал(а): 6 авг в 16:19 Адмiни, пiдкажiть вже коли буде обмеження об'яв у барахолцi? Без пошука зовсiм нема смислу гортати стор., вал оголошень. Вчора тільки у одного (не реклама) Gray_universe 5стор об'яв і купа однакових рукавичок,але в різних кольорах (невже не можна в одну тему закинути), навіть коли сам купував у нього перчи було складно перегорнути всі об'яви. Зверніть будь ласка увагу, Дякую.
Chamele0n писал(а): 26 окт в 16:18 3 страницы каталожки с инет-магазина от этого пассажира: Ссылка
roland писал(а): 14 ноя в 14:56 100500 рам, фрейм-сетов, сидух, выносов, колес, вилок и прочего однотипного барахла, которое можно сгрупировать и поместить в одно обьявление, а не 200 обьявлений клепать.
P@in писал(а): п.с може варто краще задуматись над правилами для продавців які апають по 50 постів підряд і тема одного за день набирає по 20 переглядів ? думаю це куда глобальніша проблема ніж людина що 3 місяці на сайті
На сайте с 14.03.2010 Репутация: 94
Сообщений 132 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: w123
30 ноя 2017 в 09:55
*Pitbull* писал(а): Не зважай, це утопія.
Ти зробив мій день І знову гортаючи барахолку на 15й сторінці починає рвати дах оскільки з 15 ст +- 5/6 продавців -Ок немаєте часу зробити все "по новому " - то можливо варто приглянутись до ресурсу як олх і зробити як там - при фільтрі стан товару "новий" чи "б.у" це ж дійсно дуже розгрузить пошук + нерви + і тд ( знову ж таки додасть переглядів продавцям що продають б.у річ ) реально валом тратится часу на пошук потрібного завдяки продавцям в якого по 50 постів з " товару з повітря " - це про фото з інтернету і тд
тип на скакальных великах кастер должен быть, как у Волги 24??
На сайте с 07.04.2013 Репутация: 197
Сообщений 373 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Scott Voltage fr 730
2 дек 2017 в 15:20
і так всім привіт появилась проблема, як завжди на барахолці в практично всіх моїх об*явах не відображаться фотографії, лиш url фотки закидую спочатку на фб, а потім сюди така ж проблема була з вк, через ту всю катавасію з впн але ж з фб ніби проблем нема в чому може бути проблема?
На сайте с 10.05.2010 Репутация: 62
Сообщений 278 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Street Байк: MR. WHITE
2 дек 2017 в 16:59
Vova hevy, nord2013, попробуйте зайти в свои объявления с инкогнито режима хрома, так же строка отображается? и поробуйте зайти с мобильников (через другой канал связи)
{tv} писал(а): \"уничтожен\" - это его базовая комплектация
На сайте с 15.09.2013 Репутация: 35
Сообщений 450 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Dartmoor HORNET
5 дек 2017 в 17:26
людоньки порадьте, є чувак який в барахолці завєдомо продає варену раму, в оголошенні цього не вказує, я кілька разів вже давніше писав йому в пп щоб вказав, а він ігнорив, тоді оголошення видаляв, а тепер знову постить, заварка далі невказана, це ж вроді як не ок, да?)
На сайте с 15.09.2013 Репутация: 35
Сообщений 450 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Dartmoor HORNET
5 дек 2017 в 19:44
sheremet, пруфи це конєшн хорошо) ця рама була ним куплена в мене на межі 15го і 16го років, потім бачив її кілька раз на фотках якоїсь київської майстерні, потім бачив в тій же майстерні вже завареною, а потім перефарбованою. нажаль скрінів тоді не поробив, або поробив і тепер не можу знайти) проте на форумі є люди, які можуть підтвердити, що це дійсно моя стара рама і що вона була поварена. дуже шкода що тут ПП саме з часом чиститься, я там і картинки кидав і всяке таке
Taras Gipp то філософське питання, софізм одним словом, фронтфліп не потребує стрибка, дуже просто і несподівано виконується))