На сайте с 12.06.2009 Репутация: 495
Сообщений 1696 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Freeride Байк: ракета
26 авг 2015 в 18:58
skaraev писал(а): камеры запретили
skaraev, внимательней надо было быть, по правилам UCI запретили вешать камеры на райдера, чуваки с камерами на велосипеде катали даже на гонке без проблем! =) ...жалко я бомж безкамерный)
На сайте с 05.09.2012 Репутация: 156
Сообщений 894 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized
27 авг 2015 в 09:04
Дозвольте написати про темний бік змагань. Вважаю, що заплатити за гонку 35 євро і при цьому після ацццкого падіння не отримати не те що страхової виплати, а хоча б компенсації за медикаменти - це провал повний. Організатори спихають всю бюрократичну тяганину на учасника, а самі і пальцем об палець не вдарять. Дякую хоча б рятувальникам, які професійно надали допомогу, власне лікарю, який добре зашив рани, і Роману, який підкинув на зворотній дорозі з Воловецької поліклініки.
На сайте с 12.06.2009 Репутация: 495
Сообщений 1696 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Freeride Байк: ракета
27 авг 2015 в 11:27
xlr8r писал(а): після ацццкого падіння не отримати не те що страхової виплати, а хоча б компенсації за медикаменти
я вообще не шарю, но разве можно оформить какую-либо страховку без паспортных данных и индификационного кода? из паспорта при регистрации не записывали даже серию и номер, а код ни у кого и не спрашивали
На сайте с 24.10.2007 Репутация: 93
Сообщений 559 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Scott
27 авг 2015 в 14:12
xlr8r, по поводу страховки. Есть договор о страховании, куда включені все предварительно зарегистрированные.
Ты пишешь, что организаторы все спихнули на тебя а сами ничего не сделали? точно? не отвезли в больницу(ты сам написал что отвезли) спасатели тебя не зашили(хотя не обязаны были, могли спихнуть скорой)?. Тебе сообщили все данные для получения страховки, телефон страхового брокера, сказали как лучше поступить, чтобы правильно оформить все документы. Мы не компенсировали тебе твои траты? так для этого и существует страховка. У тебя есть все чтобы ее получить. Есть справки и чеки, есть данные страховой. Не нужно обвинять людей в том, в чем они не виноваты. Еще раз поврояю мы, как организаторы, сделали все, что было в наших силах и возможностях. В остальном дело за тобой. FloZed, можно без каждого паспорта и кода.
На сайте с 05.09.2012 Репутация: 156
Сообщений 894 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized
27 авг 2015 в 18:20
=speedy=, дякую, у договорі знайшов багато корисної інформаціїї. Спробую щось зробити. Принаймні радує те, що 5 робочих днів з моменту травми ще не пройшло.
Р.S. Прошу вибачення, якщо різко висловився. Просто страховий випадок зі мною трапився вперше (сподіваюсь, і востаннє). І я не знав, що потрібно вимагати довідку в лікаря, не знав також інших нюансів на кшталт термінів, умов і т.п. Надалі буду мати на увазі, що у таких випадках сам потерпілий має подбати про наявність необхідних довідок для пред'явлення страховій компанії, а також одразу ознайомитись із договором.
До речі, ніхто не знає людей, які живуть у Воловці або будуть завтра там проїжджати? У поліклініці сказали, що довідку зроблять без проблем, тільки треба, щоб хто-небудь зайшов її забрати. Це єдине, що мені потрібно для страхової, але не знаю, як тут діяти(