На сайте с 16.10.2012 Репутация: 148
Сообщений 99 Пол: Мужской(32)
Стиль: Стритец Байк: Gambler 910
5 июл 2015 в 21:43
Проездил год на фса мотох, ни капли нариканий, дх, пролетки,плошмячки, соревки. Все шлицы идеальны, ничего не повело, байк demo7.так и ушли с байком служить дальше. Мой вес 75кг
На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
5 июл 2015 в 23:34
VadimKaaa писал(а): Да и на вид они полное уг
тоді чого ти їх додав у список? нє так нє.... але скажу тобі що повна назва їх фса гравіті мото-х. І от слово гравіті означає що вони для гравіті дисциплін типу фр, дх і т.д.... а от за призначення деорів загугли сам. І отей їхній "лайт" з задньої сторони шатуна як на мене до добра не доведе, якщо застосовувати їх не за призначенням. Діло то твоє....
а ще на фса вставки під педалі з хромолі. А на деорі ви таке бачили? Також у фса уже є рокрінг (дуже сумніваюсь що тобі знадобляться ті три зірки шимани на хіту), а головне- деор уже в архів відправили ну і відгуки на пінкбайку про мото-х доволі таки непогані
На сайте с 19.08.2014 Репутация: 79
Сообщений 52 Пол: Мужской(22)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Кисазая.
6 июл 2015 в 00:52
Eсли у меня хит на домейне, как думаешь, гейлайтер ли я? :) Список систем будет пополняться, денег всё равно пока не особо много. Звёзды нужны на кантри, а рок у меня алюм есть провил. Всем спасибо. Взял это:Shimano XT FC-M760