На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
24 июн 2015 в 19:04
G-dUb писал(а): вона стає аналогом дшх3
впевнений чи здогади висосані з форумів? відкрию тобі секрет, можливо після цього твій світ перевернеться - не стає він аналогом. так як в дшх3 є повноцінний пропедал, правда без крутілки його регулювання, в ван р нема жодного натяку на пропедал чи щось в тому роді. підкачка тут не рішає, так як в стоці він надутий на максимум з його можливостей
G-dUb писал(а): до 75W ще далеко
вилочного більше 20в не бачив і не чув що таке навіть є.
24 июн 2015 в 19:27
G-dUb писал(а): то чого на старенькому ван р без бачка(який в мене був) була заводська наклейка пропедал?
взагалі то розмова про ван р а не про ваннілу р, думаю на рахунок наклейки варто спитати у фоксів. у ван р(з бачком) нема жодного натяку на пропедал, там де він стоїть у старших братів, у ван р тупо пусто, і думаю не варто себе тішити, що пару рухів сверлом з самого дешевого аморта фокс зроблять дшх
zeera писал(а): но так як по мануалу лиється, якщо я не помиляюся, 5В
не вгадав, по мануалу там 10в, як практично і всій продукції фоксів, ну в деякі вузли вилок заливається 7в, пишу для тих хто прибіжить поправляти що не тільки 10в
На сайте с 03.08.2011 Репутация: 293
Сообщений 935 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Барахолится
24 июн 2015 в 21:10
прогресию можно попробовать более менее настроить поигравшись с выставлением ИФП поршня...по типу ботом аут...проблема только в хилости бачка который трещит по швам ((
alegka87 писал(а): в ван р нема жодного натяку на пропедал чи щось в тому роді
alegka87, на сколько я помню то в штоке вкручен клапанок пропедаля такой как в старой ваниле...
ТО и ремонт велосипедов, вилок, амортизаторов, прокачка тормозов, анодировка деталей, токарные и фрезерные работы в Киеве и по Украине
24 июн 2015 в 21:20
Stifler13 писал(а): выставлением ИФП поршня...по типу ботом аут...проблема только в хилости бачка который трещит по швам ((
отож бо і воно, що іфп краще не чіпати, бо воно стрельне
Stifler13 писал(а): на сколько я помню то в штоке вкручен клапанок пропедаля такой как в старой ваниле...
така фігня і в дшх є різних версій, якщо ти пласмасову фігню на пружинці в болту який тримає поршень. в дшх 3 якщо відкрути бачок там стоїть повноцінний пропедал, в ван р, там пусто. але зате вони на компресійну сторону поршня накидали великих шайб практично в 2 раза більше ніж в дшх, щоб аморт не пробивався з бровки і була хоч якась компресія
zeera писал(а): то то мене не спасає компресія від пробоїв...
при правильному маслі пропедал відчувається дуже круто, навіть коли руками його жмакати
На сайте с 03.08.2011 Репутация: 293
Сообщений 935 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Барахолится
24 июн 2015 в 21:44
alegka87, ну с ДШХ и другими еще игратся можно, а вот с новыми ВанР...уже 2 или 3 бачка точили для них... sheshik, не поскупись, купи хороший аморт...советую Ревокс про, или вивид р2ц ...если хочеш могу продать свой ревокс (на правах рекламы )) )
ТО и ремонт велосипедов, вилок, амортизаторов, прокачка тормозов, анодировка деталей, токарные и фрезерные работы в Киеве и по Украине