Ціна була 5500грн. пробував торгуватися він нічього нескинув, домовилися що беру наложкою. Прийшовши на почту трохи поспішив, подивився що вилка є, і візуально все нормльно. Прийшовши додому хочю ставити її на байк а штоку ніяк не 19 см як писав автор, а цілих 17см, і то на самому верху він чуть загнутий, а потім показавщи друзям цю вилку, вони мені сказали, що шток взагалі нерідний, масло з вилки злив темно сіре, всьо грам 100 максимум з обох ніг, така як масла було дуже мало, то провірити настройки незміг. Написавщи проблеми зі штоком автору він написав спочатку що погоджується її збрати назад. і оплатити доставку, а сьодні зрнку він мені пише, що він передумав забирати її назад, і вибачився за неручність, видалив мене з друзів, заблокував до себе доступ, і трбку небере, а потім поставив переадресацію, ось переписка
Фото штоку вилки
Допможіть його знайти, щоб повернув гроші за вилку. назад я її віддам, або за перепресовку штока(хочю відправити у Івано-Франківськ якщо можливо) і доставки, допоможіть знайти, або вирішити дану проблему, трубку він небере і доступ заблокував, так що зв*язатися з ним не можу ніяк.
На сайте с 03.03.2011 Репутация: 36
Сообщений 61 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Downhill Байк: DEMO 9 DH
8 июн 2015 в 01:59
Вінниця може приїхати в Коломию! Анкета байкера +~{Com@tose}~+. Володимир Стефурак 24 июня1996 г. тобі краще піти на зустрічь!!! https://x-bikers.com/bikera/anketa_bikera.php?id=336154
На сайте с 18.09.2007 Репутация: 108
Сообщений 410 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Norco Sasquatch 2006 14+66 2006
8 июн 2015 в 01:59
блин ну невооружонным глазом же видно что шток не должен быть со следами ударов от молотка, ну и наложка для того и есть, но ладно, я бы на такой вилке не стал катать... по теме: на счёт того что автор провтыкал на НП это его вина.. на счёт продавца человек не чесный, если такое отправил, расчёт был на лоха (не в оскорбление и обиду автору), типа заберёт не заберё.. моё мнение по поводу происходящего продавец не прав.
sanyatukin писал(а):
а какой обод надо купить что бы подошла кассета
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
8 июн 2015 в 02:36
Pures, шток з якоїсь кантрійної рст чи ще якого корча копійочного. була наложка треба було дивитися. а написав він, що забере бо очкував, що гроші не доїдуть якщо кіпіш буде, бабки на руках, от і послав. Автор, тобі релігія не дозволяє фото в стовпчик вистачити чи що? тему читати не можливо двоє норм людей з Коломиї, напиши, може чимось допоможуть Ссылка Ссылка
На сайте с 22.07.2012 Репутация: 338
Сообщений 3060 Пол: Мужской(42)
Стиль: MTB:Park
8 июн 2015 в 09:02
кто то может зафотошопить этот мем с улыбающимся китайцем и ему на голову.ментовскую фуражку присобачить? Это будет лицо принимающего заяву о ""кидалове"". Лох это судьба и надо учиться с этим жить. Наложка? Взял? Домой понес? Адиос.. как можно было такое вообще принять и согласиться. в заяве так и напишешь, оплатил наложку,осмотрел товар внимательно, согласился и пошел кинутый домой ,писать заяву.
На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
8 июн 2015 в 09:14
шток певно замінили бо старий вирвало (пам"ятаю продавали вилку зі схожими проблемамия, але там ще були зірвані різьби під гальмо, і киші також підбиті). І оті сліди під короною, його наче молотком туди забивали...
На сайте с 03.03.2011 Репутация: 36
Сообщений 61 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Downhill Байк: DEMO 9 DH
8 июн 2015 в 09:44
F.l.a.k.e писал(а): Продавец отписался - заберёт он свою вилку. здоров я хотiв пошутити а вiн сприняв все так серйозно ясний пень шо заберу свою вилку)
Написати СМС і я можу, хай зробить все як обіцяв і тоді тільки видалиться тема.