На сайте с 05.09.2012 Репутация: 156
Сообщений 894 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized
7 июн 2015 в 17:20
Zerus, у мене з'явилась ще одна ідея! Аби не нашкодити вилці, раджу взяти тайм-аут, розвіятись і прогулятись в будівельний магазин:) У відділі сантехніки є такі чудові штуки (я в Епіцентрі купляв), називаються сантехнічні пластикові муфти, коштують копійки:
Вони пластикові, тому ними нічого не покоцаєш, в той же час той пластик дуже твердий і чудово передає енергію удару. Підбери дві штуки, щоб по діаметру приблизно підходили під дропаути, і щоб у внутрішню частину поміщалася вісь. Постав вилку лівим боком на табуретку, замути зазор між втулкою і дропаутом, підклади муфту під лівий дроп, а другу муфту впираєш у правий і з усіх сил фігачиш молотком! Таким способом краще буде передаватись удар, оскільки лівій штанині не буде куди пружинити.
На сайте с 05.09.2012 Репутация: 156
Сообщений 894 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized
7 июн 2015 в 18:10
Skruffi писал(а): xlr8r, если ось полая, то можно попробовать выпресовать ось с помощью шпильки. А если не полая, то с помощью здоровенных тисков и проставок.
До речі, так, хороша альтернатива ударам молота)
Якось не подумав. Можна тоді ті ж самі муфти вперти в дропаути і зробити все за допомогою тисків. Якщо вісь не порожниста. А якщо порожниста, то підібрати шпильку чи болт необхідної довжини і товщини, гайки і шайби, щоб впирались у муфти, і скручувати.
На сайте с 10.07.2011 Репутация: 245
Сообщений 3292 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Street Байк: Cube Stereo, WTP Envy
7 июн 2015 в 18:20
Zerus, Алюминий довольно сильно расширяется при нагреве, так что это не лучший вариант. Тут нужно разве что сильно нагреть и резко охладить и то скорее всего не поможет.
На сайте с 17.07.2012 Репутация: 40
Сообщений 14 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Street
8 июн 2015 в 18:33
перепробував я вже все. і вкручував дуругу ось щоб видавити свою, просто розжимає штани, і дубасив молотком по осі, лише поздирав краску і покоцав вилку. сидить намертво. понесу у вело мастерську, може вони якось витагнуть. я вже за**ався. дякую, і на тому всім.