На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
12 апр 2015 в 17:59
Всім привіт, побачив на офіційному сайті нове впровадження. Суть у тому що тепер доступна наложка і не проста, а з зачисленням коштів на карту. З цим та іншим можна ознайомитися у цьому відео:
і нова послуга
Услуга «Экономная перевозка» – действенный метод снижения затрат на грузоперевозки, при незначительном увеличении времени. Не поступаясь сервисом и высоким качеством услуг компании, клиент экономит до 10% стандартной стоимости транспортировки. Средний срок доставки по экономному тарифу увеличивается на 24 часа.
12 апр 2015 в 18:12
Vova hevy, то прикол що наложки на делівері взагалі не було, а тепер з їх цінами НП явно програє Vova hevy, і ще
новичок писал(а): і нова послуга Услуга «Экономная перевозка» – действенный метод снижения затрат на грузоперевозки, при незначительном увеличении времени. Не поступаясь сервисом и высоким качеством услуг компании, клиент экономит до 10% стандартной стоимости транспортировки. Средний срок доставки по экономному тарифу увеличивается на 24 часа.
На сайте с 30.09.2010 Репутация: 534
Сообщений 3113 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Разрабатывается сектором 7
12 апр 2015 в 18:13
уже давно нужно было сделать я уже НП предлогал и объяснал как , даже прощще чем в деливери система. спустя 2 года дошло УКРАИНА что говорить... хотели бы давно сделалибы рентабельность по всей стране , а лень она такая .
12 апр 2015 в 18:19
Vova hevy писал(а): а по часу
ну пару десятків гривень з однієї доставки( а якщо багато доставок то ще більше) доволі вагомий аргумент в умовах економії да й їхало воно на день два довше....
На сайте с 20.03.2011 Репутация: 1472
Сообщений 782 Пол: Мужской(43)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Big hit 3. 07. Fox40 RC2
12 апр 2015 в 18:21
новичок, Великогабаритні так , досить хороші ціни в Делівері. Сам користуюсь їх послугами коли не терміново. Мінус тільки один - їх відділення чомусь знаходяться або на краю географії або в джунглях і добиратись туди не має ані часу , ані бажання.
,,клієнт доволєн - я спокоєн, девіз майстерні Вови хеві,,
На сайте с 24.09.2013 Репутация: 107
Сообщений 509 Пол: Мужской(35)
Стиль: Стритец
12 апр 2015 в 18:22
В якому місці це наложка?
Наложенный платёж от "Деливери" работает по принципу "послеплаты": то есть, по способу, при котором транспортная компания выступает гарантом, что груз будет выдан получателю только после оплаты объявленной стоимости. Таким образом, Вы с уверенностью можете отправить посылку из представительства компании, но выдана получателю она будет только после того, как он (получатель) оплатит стоимость груза на указанную Вами платёжную карту. Надеюсь, мы ответили на поставленный вопрос. С уважением, компания "Деливери".
Що взагалі хорошого є в цій схемі крім зайвого геморою і неможливістю перевірити посилку перед отриманням?
12 апр 2015 в 18:26
Vova hevy писал(а): Гроші йтимуть електронкою прямо на карту.
am.ok писал(а): неможливістю перевірити посилку перед отриманням
а на НП ти також платиш гроші і підписуєш папери, а потім дивишся, так що нічого нового
Vova hevy писал(а): на краю географії
делівері використовує великі склади для своїх відділень. Нажаль в центрах міст таких майже нема. Тому й приходиться добиратися до промзон і такого подібного. Проте їх відділення передбачають можливість входу разом з велосипедом, тому для багатьох не буде сильною проблемою катнути на байку до складу.
На сайте с 24.09.2013 Репутация: 107
Сообщений 509 Пол: Мужской(35)
Стиль: Стритец
12 апр 2015 в 18:41
Vova hevy писал(а): am.ok, я так зрозумів що небуде оплати за доставку грошей назад. Гроші йтимуть електронкою прямо на карту.
Так, але:
1. Потрібно мати картку і зареєструвати її на сайті. 2. Перед отриманням потрібно йти додому, оплачувати посилку через сайт і тільки тоді йти її забирати. А якщо, забравши посилку, я бачу що в ній цегла замість потрібного мені предмета, що тоді? 3. Вартість цієї послуги = 10 грн., а комісія банку = 1% від суми + 5 грн. Але, при цьому не вказано, це вартість наложки і доставки, чи за доставку потрібно платити окремо.
новичок писал(а): а на НП ти також платиш гроші і підписуєш папери, а потім дивишся, так що нічого нового
Так, тільки після огляду я маю право відмовитись від посилки і отримати свої гроші назад.
На сайте с 20.03.2011 Репутация: 1472
Сообщений 782 Пол: Мужской(43)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Big hit 3. 07. Fox40 RC2
12 апр 2015 в 18:46
am.ok писал(а): 2. Перед отриманням потрібно йти додому, оплачувати посилку через сайт і тільки тоді йти її забирати. А якщо, забравши посилку, я бачу що в ній цегла замість потрібного мені предмета, що тоді?
та ну... це не серйозно ж. Береш карту на пошту і на місці оператор зніматиме кошти з карти.
,,клієнт доволєн - я спокоєн, девіз майстерні Вови хеві,,
На сайте с 25.03.2009 Репутация: 221
Сообщений 1083 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Stels Navigator DH bike
12 апр 2015 в 18:51
Дэливери самая ужасная контора, которой я только пользовался в своём городе. С клиентами обращаються как со скотами, накладную надо заполнять самому, причем ты обязан знать как это делать, даже прийдя в первый раз. Отправлял покупателю шлем, он в итоге приехал МОКРЫМ! внутри. Никогда в жизни не воспользуюсь этой компанией, будь она хоть в два раза дешевле!
12 апр 2015 в 20:13
maxsaft, я хз що у вас там за працівники, пиши у службу підтримки... У мене навпаки прикольний персонал, заповнюють, перепитують, можна поговорити про життя))) Мені хіба що не подобається їх система відслідковування посилки, але андроїд версія більш менш краще відслідковую ніж на сайті. НАложку певно ще поправлять, тільки но увели... буду на складі, спробую поцікавитися більш детально за її.