На сайте с 30.09.2013 Репутация: 23
Сообщений 93 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Santa Cruz Nomad 2011
5 апр 2015 в 20:18
Отпишусь как владелец версии 11 года с ходом 160 и регулировкой компрессии. Лично меня устраивает она на 85% гдето. Плюсы - мягкая плавная и легко разбирается вся, и картридж тоже разборной(огромный плюс, так как масло заливал туда и 5 в и 10 и 15, и плавность отличалась разительно, надо тебе супер плюш -пятерочку налил и наслаждаешься, надо прогрессивной работы -15 наливай, и она не разочарует.)покрытие держится отлично, отскок регулируется тоже хорошо. Люфтов никаких нет и подавно да и трещин тем более. Стоит она не дорого как по мне. Минусы такие: сальники-пыльники подсирают хотя катаю не особо жестко, и ей всего то пол года. И воздух спускает где-то через недельку на треть. А так если бы предложили б/у в хорошем состоянии и я бы искал себе вилку баксов за 180 взял бы вновь =)
*Yuretz81 писал(а):*Вел перевернуть же это нанотехнологии.
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
5 апр 2015 в 21:59
новичок писал(а): по Житомиру такий катає, все збс
це типу аксіома раз у вас такий катає? не пиши дурниць і не виставляй себе на сміх. скажи тіпу хай супермонстра поставить і катає, будеш розказувати, що драгстар 300мм трамає
Caxapokk писал(а): Ну я незнаю,все буде видно про грошах,шо до чого.Я можу на раму і пів року збирати.
ти написав місяць два, а тепер хз. через півроку буде кінець сезону і не факт що ти ту раму купиш. тому як на мене то є смисл купити щось зараз і катать, а за такий час можна вилку продати і купити вже щось підходяще якщо буде в тому потреба
На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
5 апр 2015 в 22:21
alegka87, які аргументи з твоєї сторони? Чи хочеш сказати, що по аналогії кони 05 року і 09 по міцності однакові? Ти погугли інфу по драгстарам. Власники 05 років завжди вихвалялися тим що мають міцні рами. Причиною тому 7005 алюміній і менше прагнення лайтити.
а ще в інтернеті повно фото таких олдових драгів з 66, домейнами і дуролюксами. Певно все ж таки це був не масовий суіцид.
якщо вірити багаточисленим відгукам то 03 і 05 роки найміцніші, а ще у них трохи інша геометрія
5 апр 2015 в 22:35
новичок, читай пост вище - хватить писати дурниці. досвіду у тебе ноль, і ти де влізеш зі своїм спором там і лажаєш як і решта диванних теоретиків в яких весь досвід основується на прочинаному з форумів від школоло які з піною у рота кричать що драгстар держить 200мм і дропи по 10м. я думав, що вже "вимер" той народ який в таку фігню вірить і її далі переказує, мочи ще! де гаряча тема обговорення хардтейл і двохкоронка? віриш за 6 років на форумі вже набридло читати подібні пости. розвивати тупі спори не маю не бажання ні часу. розвивайся і менше читай всяке г*вно від "спеціалістів" які бачили все, будеш мати реальний досвід тоді і будемо спорити
новичок писал(а): а ще в інтернеті повно фото таких олдових драгів з 66, домейнами і дуролюксами. Певно все ж таки це був не масовий суіцид.
це було масове нищебродство, коли зекономлених грошей на обідах в школі вистачало тільки на вилку яку зацінять пацани на районі, от і дурів народ як міг
На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
5 апр 2015 в 22:39
alegka87, ну ок. де твої реальні докази про протилежне від мною сказаного? сезон тей драгстар з дубовим дуролюксом відкатав і хоть би що. Питання, де логіка. НУ і питання, а чому ти не диванний теоретик?
alegka87 писал(а): вилку
а ще на вайди і інше барахло яке коштує купу грошей. Драг сам по собі не понтовий, так що це... НУ і які аргументи до мінусу? мінус за те що моя думка не співпадає з думкою іншого райдера який теж не випробував тієї рами? по суті ми на рівних правах. Короче думай, гнобити тут мене не треба, спробуй лише нарешті подумати трошки в іншу сторону. Я розумію що у тебе більший досвід, особливо в тому залізі яке ти юзав, але якщо ти того драгстара не мав, то і інфи як такої не маєш (хіба що хтось його при тобі склав). Без такого вважаю спір безтолковим так як кожен залишиться при власній думці. Хоча я готовий свою змінити якщо на те буде причина. Вибачте всі за флуд і удачі.
5 апр 2015 в 22:46
новичок писал(а): а ще на вайди і інше барахло яке коштує купу грошей.
це називається стадний рефлекс. коли народ купує те що у всіх на слуху і на чому всі катають, бо це круто. між стажним рефлексом і здоровим глуздом є велика різниця величиною в прірву. офф.топ завершений