На сайте с 08.06.2014 Репутация: 31
Сообщений 68 Пол: Мужской(22)
Стиль: MTB:Freeride Байк: DunCon Amstaff+Duro FR20 160мм
3 апр 2015 в 20:03
Було літо 2014 року. Почув я новину, що недалеко від мого містечка Міжгір*я в Пилипці будуть проводитись змагання по швидкісному спуску DH. Розповів другу і ми вирішили поїхати подивитись що і як. Приїхали ми туди і мене так все захопило, мій погляд на байк став інакшим, я й не міг собі уявити, що на велосепеді можливе таке, як я там побачив. Після того я вирішив зібрати собі щось таке, щоб було похоже на велосипед. Не пройшло й місяця, як я продав свій ашано-кантрійник і придбав раму DunCon Amstaff. Радощів було вдосталь, але катати мені вже було ні на чому аж до початку грудня 2014 року. На початку зими я нарешті зібрав його, пропоную вашій увазі DunCon Amstaff+Duro FR20 160мм (прошу вибачення за якість фото)
На сайте с 26.06.2014 Репутация: 57
Сообщений 426 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Downhill
3 апр 2015 в 20:47
тепер вел і захист під бік і в сторону Говерли, крутезне місце для катки. Як на мене, яри на підніжжі, якими народ піднімаєть, просто супер для спуску. Хоча у вашому регіоні має бути багато таких місць. Коли карапкався на гору, то дуже жалкував, що вєла не було під боком, хоча з ним напевно далеко б не заповз))
На сайте с 30.04.2011 Репутация: 198
Сообщений 1263 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Nomad 11 & Domain R 09+13
3 апр 2015 в 22:22
Slawa писал(а): ти б що поміняв??
вилку в первую очередь. потом шатуны (но это имхо, потому что считаю, что не стоят сових денег за новые в то, время, когда с полой осью за те же деньги большой выбор)
Seedster писал(а):
\"Я пікачу, як хочу, так дро*у\"
На сайте с 02.05.2011 Репутация: 75
Сообщений 919 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Dartmoor 26 player 2013/Rock Shox argyle 302
3 апр 2015 в 22:27
NSuser писал(а): вилку в первую очередь
вилка гуд, для него идеально цена/качество. Велосипед собран норм, ничего пока что не меняй, нарабатывай технику. Потом через сезончик начинай лайтить. Ну и всё это время откладывай деньги на хороший подвес, только не гонись за ним!
На сайте с 08.06.2014 Репутация: 31
Сообщений 68 Пол: Мужской(22)
Стиль: MTB:Freeride Байк: DunCon Amstaff+Duro FR20 160мм
3 апр 2015 в 22:31
smirnoff писал(а): вилка гуд, для него идеально цена/качество. Велосипед собран норм, ничего пока что не меняй, нарабатывай технику. Потом через сезончик начинай лайтить. Ну и всё это время откладывай деньги на хороший подвес, только не гонись за ним!
подвес я давно планую, але покищо не виходить, а виль радує, навіть не думав що так буде працювати
На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
3 апр 2015 в 22:39
норм байчик))) попробуй у вилку тикнути сальники- бо рідні паралонові кільця це уг. А з приводу шатунів-
NSuser писал(а): не стоят сових денег
от задовбали ці фрази у темах про залізо. Ніхто не знає у скільки вони вийшли по грошам, а тількі говорять що погані бо ціна велика, а потім як хочеш почитати відгуки про залізо, то вони базуються тільки на ціні, а не на якісних характеристиках. Як на мене то система доволі добротна, тільки треба доглядати. Впринципі як недолік це те що нема обжиму валу, але якщо все добре тримається і не люфтить то чого паритися...