На сайте с 13.03.2015 Репутация: 0
Сообщений 8 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Kona Dawg
30 мар 2015 в 17:17
У мої руки вилка потрапила не у чудовому стані, її ні разу не перебирали, кілька років. Заводські сальники і пильники з багатьма тріщинами і повітря вони не тримали. Так як фінансів на оргінальний рем комплект немає я використовую автомобільні сальники тих самих розмірів (фото нижче). З кожної сторони два сальники, нижній затримує повітря з маслом, верхній в ролі пильника. Рараз піду знову розбирати вилку і подивлюсь як краще знову їх поставити щоб не тікло масло. Найголовніше хочу знати як настроїти відскок всередині вилки, фото скину пізніше.
Розібрав вилку, все що знайшов всередині, наскільки я поняв два демпфера 0_0, всередині пусті, ніяких крутилок немає...Питання, як настроїти відскок.
На сайте с 13.03.2015 Репутация: 0
Сообщений 8 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Kona Dawg
30 мар 2015 в 23:38
Але є змога купити вот таку штуку направляючу демпфера, вона підійде? Також є можливість купити пружину Мурзи 130мм, якщо вставити її в другу ногу то буде якийсь толк від двох пружин?
На сайте с 26.05.2011 Репутация: 372
Сообщений 2649 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Чёрный,как моё сердце
1 апр 2015 в 01:51
TPaBa_3a_CaPaEM, на твоём фото сальники с коробки машины (выдают маслоуловительные канавки), как их не подтягивай всеравно будут сцать. Тебе нужны САЛЬНИКИ ВОЗВРАТНО-ПОСТУПАТЕЛЬНОГО движения. Пыльники ставь те, что были, трещины им до задницы, это же пыльники.
На сайте с 10.07.2011 Репутация: 245
Сообщений 3292 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Street Байк: Cube Stereo, WTP Envy
1 апр 2015 в 21:01
проблема с 15W в том, что вилка ватная даже на сжатие. Я знаю о чем говорю, т.к. вешу 90кг и качаю свой ДЖ2 дубовеньким, аля стрит. И приходится в ногу с демпфером лить 15W для нормально отскока. Вилка при этом сжимается будто резиновая, на подобии Маниту циркус комп, для стрит/дерт в самый раз, но для рейсинга она не очень.