На сайте с 17.09.2014 Репутация: 32
Сообщений 12 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:Downhill
26 мар 2015 в 21:23
Допоможіть знати байк ті хто з Миколаїва. Зробив обмін бмх на телефон з мого боку все пройшло чисто бем відіслав а з його прийшов замість телефону неробочий старий плеєр. бмх Premium solo. Відсилав на імя Новицький Дмитро Олексійович. За допомогу буде винагорода!! Допоміжіть повернути байк. дякую за увагу.
На сайте с 22.04.2013 Репутация: 152
Сообщений 1244 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Ice Cream Truck
26 мар 2015 в 22:30
4е отделение в октябрьском у нас там нужно только местных искать. но опять же учитывая фото, я не думаю что можно отличить от десятка таких же бемов :(
заявление в ментовку писать единственный возможно рабочий вариант
На сайте с 17.09.2014 Репутация: 32
Сообщений 12 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:Downhill
26 мар 2015 в 22:41
cka3o4nuk, в міліцію ходив вони сказали шо то нереально щось знайти. Якшо можеш допоможи будь ласка. та я недумаю що в таких самих кольорах ще є один бем.
На сайте с 21.04.2015 Репутация: 0
Сообщений 5 Пол: Мужской(49)
Стиль: MTB:Street
21 апр 2015 в 00:46
Привіт. Сьогодні спілкувався через ОЛХ, а потім через Скайп з некім dimonenova він же satan . Продаю ВМХ і він вийшов на мене через ОЛХ. Випадок схожий на твій-обмін бема на телефон. Все погодили і завтра я вже мав відправляти заднеє колесо. Схема така-я(за свої кошти) відправляю йому любу деталь від бема (він захотів колесо заднє в сборі), він отримує з накладною мої паспортні дані і переконується, що вел існує. Тоді відправляє мені (за мої кошти) заблокований телефон. Я, отримавши телефон, переконуюсь, що все гаразд і відправляю йому весь вел., а він дає мені розблоковку телефону. Все вроді нормально, але мене весь вечір ніби чорти крутять. Тоді сідаю на Гугл і починаю пошуки. Виявилось недарма. Завдяки цьому форуму я дізнався про твою проблему з
0667654431 13 отделение новой почты . Г.Николаев Дмитрий Новицкий
Тільки відділення не 4 а 13. Пишу тобі, бо хочу допомогти. Я можу не скасовувати домовленість, відправити йому якийсь лівак, повідомити тебе. Ну а твоя задача зустріти його на відділенні.
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
21 апр 2015 в 01:20
Bazilio, щось я думаю що твій бем буде без заднього колеса, в разі дотримання домовленості. custom991, шукай знайомих на новій пошті, там буде його номер паспорта, а по номеру паспорта уже може зашевеляться доблесні органи