На сайте с 15.04.2013 Репутация: 49
Сообщений 53 Пол: Мужской(42)
Стиль: MTB:Street Байк: Cannondale Trail
11 апр 2015 в 10:37
Ок. Бачу шо ніхто не спішить відписувати. Я думав появиться власник велосипеда - Едвін. Не хотів писати, бо ми особисто не знайомі. Опишу першу половині історії - він добавить наступну. 1) Заходять 2 чоловіка у майстерню з гальмами Х0 на ремонт. Гальма не останні, тому почалась розмова - на чому катають і т.д. Ніяких підозр, звичайна бесіда. Однак вже тоді було видно, що розмова не клеїться і ділитись своїм вело-досвідом "байкери" не бажають. Ну то таке - люди різні бувають. Може поломка гальм сильно їх пригнітила... 2) Залишили на ремонт і пішли. 3) Один із клієнтів майстерні глянув на гальма і сказав, що вони дуже подібні на гальма викраденого велосипеда Едвіна. І тут почалося... подзвонили, розказали, попросили не шуміти передчасно - може все тільки здалося. 4) Прийшов Едвін і підтвердив що це його гальма. 5) Подзвонили батькам (тут понти нідочого - серйозна справа), в міліцію. Далі все вирішувала сторона Едвіна. 6) Подзвонили підозрюваним, запросили забрати гальма. 7) Вони прийшли і... все було дуже тихо, спокійно, професійно. Якби Ви були в нашій майстерні - навіть б не відірвались від розгляду прилавків.
Що вдібувалось далі - я невкурсі. Але так виглядає (по вісутності будь-яких новин) що знайшли тих що треба. Гальма так і залишилися в майстерні. Едвін - може забереш?
P.S. Думаю не варто зараз розвивати тему "поламати руки-ноги, проламати голову". Я категорично проти таких методів вирішення проблем. Все сталося так як і мало статися. Відбувся злочин, знайшли злочинця - сподіваємось, буде законне покарання. Як то кажуть: Без образ... таке життя.
На сайте с 06.10.2013 Репутация: 61
Сообщений 492 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Downhill Байк: mongoose black diamond+888
11 апр 2015 в 11:07
RESKO писал(а): Думаю не варто зараз розвивати тему "поламати руки-ноги, проламати голову". Я категорично проти таких методів вирішення проблем. Все сталося так як і мало статися. Відбувся злочин, знайшли злочинця - сподіваємось, буде законне покарання. Як то кажуть: Без образ... таке життя.
На сайте с 02.05.2014 Репутация: 24
Сообщений 32 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Downhill Байк: парочка труб
19 апр 2015 в 20:28
Мій врядчи вкрадуть =)
(По деталькам по хаті розкиданий =))
А так то хочеться вірити що в слідчого сиділи саме злодії , і що байк скоро буде у власника під дупою)))
Удачі в просуваанні справи!!
Помогу достать железо из других стран
Англия Германия США Китай
На сайте с 13.06.2014 Репутация: 43
Сообщений 392 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Merida Big Air 2002
21 апр 2015 в 15:03
andrewshulik, Не ну у тебя все таки гоп-стоп. А тут классика жанра.
З.Ы. разговаривал с отцом, взял телефон его знакомого погранца. Так вот, по его словам велы один из самых дохондных нынче статей контрабаса, после ширева, валюты, сигарет, выпивки и паленых запчастей. Т.к. большинство погранцов в душе не шарит по каким критериям оценивать вел. Что Фелт что Ардис,