На сайте с 11.03.2015 Репутация: 2
Сообщений 7 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Street
11 мар 2015 в 00:25
Київ, Солом'янський район (Відрадний)
8 березня, приблизно о 16.00, було викрадено велосипед MTB LongWay БІЛИЙ, прямо з-під дверей квартири, поставив вперше (не тенденція), купив на днях. Велосипед був пристібнутий велозамком. Стояв велик максимум 45 хвилин. Поверх 4, останній, гостей там ніколи не буває.
Особливі прикмети: без жодної наклейки та подряпин, біле сідло з плямами, без катафотів і іншого мотлоху. Переднє колесо на швидкоз'ємі.
Хто знайде виродка, прошу доправити мені для розправи, або на місці надавати стусанів і відібрати велосипед. За мною не заіржавіє.
https://vk.com/v.sotnyk
П.С. велик був пристібнутий за передню виделку і стакан. Можливі пошкодження на них коли зривали замок.
На сайте с 12.03.2014 Репутация: 17
Сообщений 41 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Enduro
11 мар 2015 в 01:15
Ето не дорогой велосипед, так что скорей всего его украли какие то наркоманы или малолетки и здадут его в ближайшый ломбард, так что смотри там. Удачи в поисках.
На сайте с 11.03.2015 Репутация: 2
Сообщений 7 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Street
11 мар 2015 в 01:46
вперше після 3-х колісноо велика дитина на 25-му році життя купила собі велик, так як бенз зараз дорогий. Не знав я що ось так їх тирять з-під носу, навіть, не те що не знав, не уявляв і не міг подумати.
На сайте с 29.03.2013 Репутация: 96
Сообщений 929 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Самовар
11 мар 2015 в 10:11
Їх іще й прямо з рук виривать можуть, сперти із автостоянки з охороною та камерами і охорона нічого не побачить, конс"єржки в будинках у випадку крадіжки також нічого небачать, сусід може взяти проїхатись і не повернути, і т.д... Всяке буває. Можеш написати заяву, розкажи про це якнайбільшій кількості знайомих і може малознайоих, пройдись по ломбардах (без заяви тобі не покажуть байки які на зберіганні, зможеш побачити лише ті, які у продажу). Іще є в мене така думка - деякі ломбарди чи швидше якісь окремі працівники цих ломбардів можуть "співпрацювати" з крадіми. Тому краще наполягти на тому, щоб працівники міліції перевірили ломбарди а не щоб особисто ти бігав і запитува "чи був у вас тут такий байк?" бо якщо все-таки "якісь окремі працівники цих ломбардів можуть "співпрацювати" з крадіми" - то можуть його кудись спихнути. Іще одне: в мене також крали байк. Міліція його шукати не хотіла( це я дізнався аж через 1,5 місяці після написання, бо весь цей чс я ні разу не приходив до відділку дізнатись "як там справи"), написав заяву в прокуртуру 28-го числа з проханням поновити сраву і видати мені номер ЄРДР , 29-го числа друг побачив мій байк (напевно крадії поспіхом вирішили його спихнути після майже двох місяців переховування, 30-го уже я його побачив догнав і забрав. Висновок про те, що байк цих два місяці десь просто зберігався зробив із стану байку ( знос резини такий як і був до крадіжки, і лише пару ледь помітих нових коцок).
На сайте с 10.01.2008 Репутация: 183
Сообщений 2015 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: FireEye Flame & NS Metropolis
11 мар 2015 в 11:48
Сотник писал(а): В квартиру не завіз, бо заїхав на 20 хв переодягтися.
Сотник писал(а): Стояв велик максимум 45 хвилин
так где же правда?
Andre писал(а): пройдись по ломбардах (без заяви тобі не покажуть байки які на зберіганні, зможеш побачити лише ті, які у продажу)
Это обязательно. я пару раз заходил - видел очень подозрительные байки, как бюджетные кк, так и довольно толковые бмх. И да - в поход по ломбардам лучше взять с собой мента, скорее всего прийдется дать ему денюжку.
На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
11 мар 2015 в 12:38
Сотник, з другої сторони викрадення привело тебе на наш сайт, тому сподіваймося що ти долучися до нашої компанії і нас стане ще більше. Можливо відкриєш для себе нові перспективи використання велосипеду))) З приводу викрадення- будемо слідкувати, сусідня ж область, можливо засвітиться)))
На сайте с 24.10.2010 Репутация: 180
Сообщений 828 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Norco Shore + Monster T
11 мар 2015 в 16:05
roland писал(а): Сотник писал(а): В квартиру не завіз, бо заїхав на 20 хв переодягтися. Сотник писал(а): Стояв велик максимум 45 хвилин так где же правда?
зашел на 20мин переодеться, увидел включенный ХБ и вот тебе 45 мин..ап и нет....на самом деле шуруй по ближайшим ломбардам!
Перевозки Крым-Херсон(Нова Пошта,Автолюкс)-Крым [ Ссылка ]
На сайте с 22.07.2012 Репутация: 338
Сообщений 3060 Пол: Мужской(42)
Стиль: MTB:Park
11 мар 2015 в 23:36
Не надо свою святую простоту,граничащую с...... , выдавать за проблемы общества. В любом обществе,если вещи так оставлять, их будут брать. Подарил, смирись и сделай выводы из урока. А эти утопические" на улице оставлять",прибереги для научнофантастических обществ, описаных Ефремовым. Мог твой нетитушка,законопослушный господин,сосед просто не удержаться....с 3 высшими образованиями.