На сайте с 29.05.2012 Репутация: 7
Сообщений 11 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Downhill
1 мар 2015 в 16:51
Проблема наступна рама Modnraker Summum - з проеденням гідроліній і тросів через раму. гримлять гідроліній об стінки рами вести ззовні не варіант - виглядає погано на цій рамі) як зробити шоб нічо не гриміло в рамі? на x-b нічого не знайшов. на dirt була тема з варінтами 1) залити монтажною піною - не пробував і не буду 2)зробити натяг тросів всередині стяжками на вході і виході - не помогло, бо на виході майже нереально нормально стянути - конструкація підвіски мішає 3) обмотати гідороліній стікою чи ше чимось - пробувава результат не дуже ніхто не мав такої проблеми?
На сайте с 07.01.2013 Репутация: 164
Сообщений 581 Пол: Мужской(45)
Стиль: MTB:Street
1 мар 2015 в 20:54
CloWn писал(а): но всеранво стучать будет
с теплоизолом 100% шума не будет, на карбоне просто вставляется труба теплоизола большого диаметра через рулевой стакан в нужную трубу рамы, а вот в алю рамах в стакане отверствия будут поменьше, там надо будет повозиться, и вставить трубки теплоизола малого диаметра, ну и потом конечно же в эти трубки протянуть тросы и/или гидролинии.
На сайте с 26.06.2014 Репутация: 57
Сообщений 426 Пол: Мужской(41)
1 мар 2015 в 21:01
Coolibin писал(а):
якщо з розрізом, то в Summum'і теплоізол нормально має надітись через рульовий стакан (само собою якщо без чашок рульової) + гідру знімати/відкручувати не доведеться. Ще раз дякую Кулібіну, навіть без опргобування варіант виглядає 100% робочим))
На сайте с 29.05.2012 Репутация: 7
Сообщений 11 Пол: Мужской(30)
1 мар 2015 в 21:04
дякую всім. Теплоизол купив - буду пробувати. отвір зверху великий
chika писал(а): Минус только за то, что здесь можно и самому додуматься что с этим делать.
я цю проблему вирішував і написав як. а про теплоізол не знав - тепер буду знати. спрощує проблему в рази. для того напевно і є форум шоб такі речі питати і взнавати.
На сайте с 30.06.2010 Репутация: 280
Сообщений 155 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Mondraker Summum?
3 мар 2015 в 08:41
В мене в мондрейкері така ж сама проблема пробував натягувати гідролінії,якийсь час було нормально потім знову починали гриміти в рамі, думаю варіант Кулібіна допоможе вирішити цю проблему
На сайте с 14.11.2012 Репутация: 33
Сообщений 804 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized Sx Trail
3 мар 2015 в 09:41
идея про уплотнение входного и выходного отверстия была? уплотнить гидролинию (например изолентой и хомутиками) на входе и выходе. гидролиния будет лучше закреплена - меньше вибрации и шума. но это теория.
На сайте с 30.06.2010 Репутация: 280
Сообщений 155 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Mondraker Summum?
3 мар 2015 в 10:16
*StiTch* писал(а): идея про уплотнение входного и выходного отверстия была? уплотнить гидролинию (например изолентой и хомутиками) на входе и выходе. гидролиния будет лучше закреплена - меньше вибрации и шума. но это теория.
я так і робив але це неввдала ідея,всеодно з часом починає гриміти