На сайте с 26.02.2013 Репутация: 692
Сообщений 596 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro
26 дек 2014 в 23:56
Доброго вечора Домовився з користувачем Zenit про продажу йому шатунів По передоплаті в сумі 100грн я погодився відправити йому шатуни. Відправив я шатуни в минулу пятницю. В той же день він відписав мені що шатуни йому не підходять, в кінцевому результаті я погодився щоб він мені їх вернув (пішов на нову пошту і вдімовився від них). Шатуни мали приїхати до нього впонеділок. Так як я переїжаю в інше місто то я і забрати назад я їх міг тільки в вівторок або в середу то домовились щоб він в понеділок піде і узгодить все на новій пошті. Звісно він ж не прийшов і нічого не зробив, Потім почав мені розказувати байки що забере шатуни(тобто купить) але до четвегра має зібрати необхідну суму бо зараз нема, звісно цього всього не сталося. В результаті виявилось що він замовив соіб інші шатуни і при цьому йому стало навіть впадло відмовитись від тих що прислав йому я.
Тепер я двічі маю мототатись туди і назад в інше місто щоб спочатку написати заяву щоб їх вернули а потім щоб їх забрати, а раз зїздити мені на бензину іде 300грн(( Дані покупця Селедець Андрій Володимирович,0685917165 5169 3048 0427 6758 картка місто Кременець Вконтакті мої шатуни і досі там
Звісно на компенсацію будь яких коштів я не надіюсь, розповів щоб інші знали
Мейбі є хтось з Кременця? бедете бачити перпедавайте привіт)))
На сайте с 22.04.2012 Репутация: 131
Сообщений 271 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Pussy Street+DJ Urban
27 дек 2014 в 00:14
Xopc, покупець несерйозне ч*о,яке могло повідомити тебе про те що знайшов інші шатуни,і був би він адекватною людиною-то як мінімум прийшов би на пошту і оплатив хоча б половину доставки назад. Грузи покупця,нехай скине якусь компенсацію
На сайте с 26.11.2009 Репутация: 301
Сообщений 1319 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Giant glory 8hole DH
27 дек 2014 в 00:46
Xopc, тут в твоих затратах никто кроме тебя не виноват.А парень,который заказал шатуны и не забрал,то это тоже решаемо. Предоплату ты взял,дальше отправил наложкой.Если не забрал,то назад их катай за эти 100 грн.
peacedeath писал(а):
Раму можно заварить, ось-выточить новую. Пили, ломай, приноси-доломаю
На сайте с 26.05.2011 Репутация: 372
Сообщений 2649 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Чёрный,как моё сердце
28 дек 2014 в 01:17
CrimeaRider, ну парень же дал 100 грн, которые в случае чего продавец оставит себе. На пересылку в обе стороны хватит. И такой процедуры как "отказ от посылки" не существует, если покупатель не заберёт-то посылка ни при каких обстоятельствах не поедет сама или по воле покупателя обратно, продавану по-любому надо писать заяву на возврат.
И в таком случае смысла создания темы ваще не вижу
На сайте с 17.10.2014 Репутация: 41
Сообщений 12 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Duncon Pitbull
18 апр 2015 в 17:17
100Грн ти серйозно?може 300грн?Чи мені переписки показати де я тобі кинув суму на шатуни в 100грн,потім кинув 350 за задню манетку,від шатунів я відказався,а ти відказався мені відправляти манетку.100грн тобі обійшлися в доставку дві сторони,а за манетку ти мені повернув 150 а ще 200грн де?То хто ще й кидалою називається