На сайте с 04.10.2009 Репутация: 175
Сообщений 619 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Santa Cruz V10.4+Manitou Dorado PRO
28 ноя 2014 в 19:29
В любом случаи добавляй звенья, и еще, когда байк стоит дома, всегда скидывай цепь на самую маленькую звезду, что бы пружинка в переклюке дольше сохраняла свою упругость
На сайте с 24.09.2013 Репутация: 107
Сообщений 509 Пол: Мужской(35)
Стиль: Стритец
8 дек 2014 в 22:41
CloWn писал(а): ИМХО все ок, так как хардтейл, есть еще куда переключателю идти, я б добавил одно полное звено, только на тот случай, если гдк-то порвешь цепь и прийдеться чиниться и укорачивать ее
Спершу добавив дві повних ланки (тобто три з тією, що вже була), але виявилось, що це забагато. Одну вилучив. Тепер виглядає ось так:
Якщо врахувати що найбільшою зіркою користуватись навряд чи буду, положення лапки наступне:
mrStep писал(а): может это намек на то что верхняя рамка успока будет стоять? Так ее не хватит для гарантированной защиты, нужен нижний прижимной ролик
Повноцінний успок на ХТ, який для ХС, а не для FR/АМ - ахтунг. Але це виключно ІМО. В принципі, буде видно як він себе покаже.
alegka87 писал(а): am.ok, я б на таку касету не ставив би коротку лапу, мінімум середню, коротку лапу можна ще зрозуміти на касеті 11-28. колись знаходив мануали з вибіркою цепу різними лапами
Чисто заради інтересу написав на рахунок цього в SRAM (хоча й відповідь знав наперед):
------------------------------------------------------------------------------------ Cage sizing for the RD will depend on Tooth Capacity- meaning how many difference in teeth in the drive train. The equation to find this number is (teeth difference from largest to smallest cog on the cassette + teeth difference from largest to smallest chain rings on the crank)= total tooth capacity of the drivetrain. If you are running an 11-32 cassette and a single chainring combo: (32-11= *21* tooth difference) + (single ring= *0*tooth difference)= 21T. Long cage X7 RDs have a MAXIMUM tooth capacity of 40T, medium cage has a max capacity of 37T, and short 30T. You could safely run a ahort cage X7 RD with this set up. ------------------------------------------------------------------------------------
Тобто вони радять користуватись стандартним методом. Причому, у відповіді мені написали наступні ємності для X7: 40/37/30T. А тут вказані інші: 45/27/23T. Кому вірити - хз, але, в будь-якому випадку, 11-32T спокійно вписується в ємність короткого X7.