На сайте с 31.10.2012 Репутация: 73
Сообщений 59 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: NS suburbab 08+RS Dimain12
4 ноя 2014 в 01:29
Доброї ночі!
В звязку з останніми новинами і маєю руко*опістю Виникла потреба в гарному токарю який зможе наточити різьбу в кареточному стакані,за 10хв я найшов такого Ariy ,тема про все договорилися,уточнили,але ми з різних міст і виникла потреба в відправці рами йому і тут то я задумався....(чи не кине,чи все зробить......)
Отже,хто може за нього поручитися??
сорі за оформлення і за невірний розділ
[ Ссылка ]
Замовлення наклейок!!+Виготовлення на замовлення
На сайте с 19.10.2009 Репутация: 803
Сообщений 874 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Freeride Байк: devinci wilson
4 ноя 2014 в 09:41
ProF Raider писал(а): Шукав мені сказали шо ніхто такого не робить
а в мене питав ? чи в Толіка ? я помню на велохаусі була тема, в кантрійщика така ж проблема була, в ітозі він то лі купив інструмент для нарізки, то лі в когось в Вінниці взяв його, загугли. або спитай в Толіка, або в хаусі.
На сайте с 08.05.2011 Репутация: 183
Сообщений 371 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Strive
4 ноя 2014 в 10:36
Наверное это рама irone horse yakuzza aniki которую ты мне пытался втюхать как в отличном состоянии, и ничего не сказал про резьбу, при этом замазал кареточный стакан солидолом(или что то было), да?
На сайте с 18.07.2009 Репутация: 56
Сообщений 277 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Street
7 ноя 2014 в 11:01
ProF Raider писал(а): тут то я задумався....(чи не кине,чи все зробить......) Отже,хто може за нього поручитися??
mykhalenko писал(а): Наверное это рама irone horse yakuzza aniki которую ты мне пытался втюхать как в отличном состоянии, и ничего не сказал про резьбу, при этом замазал кареточный стакан солидолом(или что то было), да?