На сайте с 23.05.2014 Репутация: 4
Сообщений 2 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Street Байк: DC Pussy
30 сен 2014 в 12:05
20 вересня, 5-7 ранку, викрали з гаража (взлом) мою пусічку, яку я збирав майже 3 роки і тільки весною закінчив з основними питаннями, залишилось тільки сідуху поміняти. Нормальних фоток немаю...
Рама--------------------DC PUSSY STREET біла Вилка-------------------RockShox Argyle 318 Біла під 20мм Тормоз------------------Avid Ultimate Карбонова ручка, розова гідролінія Шатуни-----------------Shimano LX срібні Карета------------------Shimano XT Чорна Зірка--------------------Shimano SAINT Переднє колесо: Втулка--------NS Bikes 2009 Roller червона анодірована 20мм Обід-----------26" Alex FR-30 чорний Заднє колесо: Втулка--------NS Bikes Coaster SS червона анодірована Обід-----------Mach1 MAD DISC, 26" чорний Покрихи----------------Schwalbe TABLE TOP Руль--------------------Funn FATBOY 75-77 см розовий Винос ------------------Funn Strippa синій анодірований Гріпси вроді Трек - сині з чорним Ще на ньому зелена цепка і на задніх пірях дири на тормоза заклеєні під колій прапору Ямайки
Буду дуже вдячний за любу інформацію
За інформацію яка допоможе повернути байк обіцяю матеріальну винагороду!!!!
На сайте с 23.05.2014 Репутация: 4
Сообщений 2 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Street Байк: DC Pussy
30 сен 2014 в 13:21
я просто переделывал байк и так получилось что от старого только педали остались и рулевая... нет смысла заливать старые фотки..)) весной полностю вилсет поменян на все новое большое спасибо! я у вас собирал оба колеса..))