На сайте с 27.06.2011 Репутация: 130
Сообщений 3 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Street Байк: Мечта
17 сен 2014 в 17:40
люди, украли мой байк.. вот фото рама - дункан перекидка срам 4 передний тормоз тектро (гидро) зад евид (механ) блин, все детали забыл вел по цене норм.. правда это старое фото, у меня там руль и вынос совсем не то что на фото. руль длинее и без изгиба а вынос 60 мм вилка 130 хода резина швальба фирму колес не помню так же и шатунов. если увидите на продаже, обратитесь ко мне. буду очень благодарен
На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
17 сен 2014 в 19:11
дивимося в оба. йду ща катати буду уважним, амстафів у Житомирі ще не бачив, значить спіймати буде легше а тим паче червоний. Опиши умови при яких його стирили. результат катачки- оповістив трохи райдерів. проте до бемерів їхати не став бо вони доволі специфічні люди
На сайте с 29.03.2013 Репутация: 96
Сообщений 929 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Самовар
18 сен 2014 в 02:36
strilok,я коли свого шукав розказав про це усім своїм знайомим і малознайомим, райдерам і не райдерам. Навіть постороннім особам , які сідали поряд на лавочці попити пива за пляшкою пива це розказував при нагоді, якщо розмова зав"язувавлась за що небудь) Одним словом - усім підряд. Заяву напиши (хоча 95% що міліція його просто не шукатиме, і взагалі може навіть справу не відкрити як було у моєму випадку)